Connect with us

Hír

McCaffrey-t és Robbie Andersont elcserélné a Panthers, Brian Burnst és Derrick Brownt nem

A Panthers hétfőn kirúgta a főedző Matt Rhule-t, így megkezdődhet egyfajta újjáépítés. Mivel pénz és drafttőke sem igazán áll a rendelkezésükre jövőre, így logikus elgondolás volt mindenki részéről, hogy valamilyen szinten kiárusítást tartanak majd. Nos, van akit hajlandóak elcserélni, van akit viszont nem.

Adam Schefter és Ian Rapoport is egymás után számolt be arról, hogy Christian McCaffrey eladó lehet. Az, hogy a két legnagyobb insider szinte egyszerre hozta le a hírt, elég egyértelművé teszi, hogy a Panthers adta ki ezt az infót nekik, hogy terjesszék, a futó a megfelelő áron vihető. Természetesen úgy hozták le, hogy nem akarják elcserélni, de meghallgatják az ajánlatokat – magyarra fordítva nem fogják a semmiért eladni, de azért mégis csak szeretnének túladni rajta. Azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan milyen ellenértéket vár a Panthers a kiváló, ámbár sérülékeny futóért cserébe.

McCaffrey-ért cserélni idén pénzügyileg nem egy bonyolult feladat, hiszen kevesebb mint 1 millió dollárt foglal majd csak a vevő sapkájából, azonban a következő három évben végig 12 milliót kellene kifizetni neki – ebből mondjuk egy cent sem garantált. A Panthers oldaláról idén $8,2 milliót, jövőre $18,3 milliót kellene benyelni halott pénz formájában és idén mindössze bő 500 ezer, jövőre 1,2 millió lesz a spórolás.

McCaffrey mellett egyébként az elkapó Robbie Anderson is eladó, aki új csapatának sapkáját idén szintén 1 millió alatt terhelné, jövőre viszont 12 milliót kellene neki kifizetni (szintén nem garantáltan).

Vannak viszont olyan játékosok is, akiket nem akar eladni a Panthers, pedig a csapatok hívják őket velük kapcsolatban. Ők az elkapó DJ Moore (ő pénzügyileg sem cserélhető gyakorlatilag), a pass rusher Brian Burns és a belső védőfalember Derrick Brown. Őket a csapat alapköveinek tekinti a franchise, bár értelemszerűen ők hozhatnának nagyobb ellenértéket is a konyhára.

A trade határidő idén november elseje.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!