Connect with us

Érdekességek

Sosem tartották még ennyire esélytelennek a Steelerst egy meccsen

A Steelers nem kezdte valami jól az évet, hiszen 1-3-mal áll, vereségekkel a Jetstől, a Brownstól és a Patriotstól. És nem úgy tűnik, hogy a közeljövőben javul a helyzet, ugyanis a bye week előtt a Bills, a Buccaneers, a Dolphins és az Eagles jön az immár Kenny Pickettel felálló pittsburghiekkel szembe. Ráadásul sosem tartották még egy meccsen annyira esélytelennek a Steelerst, mint most hétvégén.

Adam Schefter jegyezte meg, hogy a Steelers 14 pontos underdog a Bills ellen, és még sosem (pontosabban az 1970-es AFL/NFL egyesülés óta, amióta ilyesmit néznek) tartották a franchise-t ennyire esélytelennek egy meccsen. Rajtuk kívül egyébként minden más csapatot tartottak már ekkora underdognak a ligában, így ezt is kipipálhatjuk a listáról.

A Steelers a Cowboys elleni 30. Super Bowlon volt a legnagyobb underdog a története során, akkor 13,5 ponttal tartották esélyesebbnek a dallasiakat, akik végül 10 ponttal diadalmaskodtak.

Persze a Bills nem veheti félvállról a meccset, hiszen tavaly 6,5 pontos favorit volt az első héten a Pittsburgh ellen, mégis kikapott.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!