Connect with us

Hír

Tom Brady és Gisele Bündchen hivatalosan is elváltak

Tom Brady a közösségi médiás felületein jelentette be, hogy Gisele Bündchennel 13 évnyi házasság után hivatalos is elváltak.

Az irányító elmondta, hogy harag nélkül jutottak el erre a pontra, hálásak az együtt töltött időért, gyermekeik pedig továbbra is életük középpontjaiban lesznek és szülőként azon dolgoznak majd, hogy a gyerekek megkapják a kellő odafigyelést. A válás kimondása fájdalmas és nehéz dolog volt, de a legjobbakat kívánják a másiknak, bármit is csinálnak a továbbiakban. A most már ex-felesége is kiadott egy közlemény, amiben ezeken felül megemlítette, hogy eltávolodtak egymástól az utóbbi időben.

A napokban több olyan pletyka is napvilágot látott, hogy az egykori szupermodell Bündchen ultimátumot adott Bradynek, hogy vagy visszavonul, vagy örökre búcsút inthet neki. Láthatóan az irányító nem a felesége mellett döntött.

Ritka dolog, hogy egy ilyen népszerű sportoló épp szezon közben megy keresztül egy ilyen nagy volumenű váláson, így értelemszerűen az emberekben felvetődik a kérdés, hogy ez mennyire befolyásolja Brady teljesítményét a pályán, ami a Buccaneersszel együtt kétség kívül visszaesett. Mindenesetre a következő kilenc meccsen azért fog küzdeni, hogy bejusson a rájátszásba, meglátjuk milyen sikerrel.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!