Connect with us

Hír

TRADE: A Jets futót szerzett a Jaguarstól!

Egy nap sem telt azóta, hogy a Jets az egész szezonra elveszítette a kezdő futó Breece Hallt, máris megoldódtak a futógondok. A csapat ugyanis megszerezte a Jaguarstól James Robinsont egy jövő évi 6. körös pickért cserébe, ami ötödik körössé válik, amennyiben még 260 yardot fut a játékos – írja több forrás.

A 2020-ban draftolatlan Robinson újoncként hét TD mellett 1070 yardot futott 4,5-ös átlaggal, majd másodévesként is szerzett 767 yardot és nyolc TD-t, ezúttal 4,7 yardot átlagolva labdacipelésenként. Ráadásul nem a fal tette naggyá, kontakt után topnak számító 3,18-3,29 yardot átlagolt, és még a levegőben is használható volt.

Idén sem játszott rosszul, 81 futásból 340 yardot és három TD-t szerzett, de a tavalyi első körös Travis Etienne egyre jobb formába került, így fokozatosan kiszorult a kezdőből. A Jets jól járt vele, pláne hogy idén csak 546 ezer dollárt kell neki kifizetni, jövőre pedig RFA-tenderrel olcsón megtartható. Hallt persze nem fogja tudni egy az egyben pótolni, de teljesen jó vétel volt és Michael Carterrel továbbra is két jó running backje van a Jetsnek.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
randy22
randy22
1 year ago

Remek deal. Már csak OT, OG és WR kell, ebben a sorrendben.

Zotya
Zotya
Reply to  randy22
1 year ago

Conklin és Tunsil pletykákat hallani. Kíváncsi vagyok, összejön-e valamelyik…

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x