Connect with us

Hír

Vannak sérültek a hétfő esti rangadó résztvevői közt

Hétfő éjjel a Rams és a 49ers feszül egymásnak egy csoportrangadó keretein belül, és értelemszerűen nekik is le kellett adniuk a sérülésjelentésüket a találkozójuk előtt.

A Ramsnél nem fog játszani a center Brian Allen, a guard David Edwards, illetve két cornerback, David Long és Cobie Durant. Edwardsszal kapcsolatban érdekesség, hogy ő maga jelentette az agyrázkódásos tüneteit, így bekerült a protokollba. A támadófal és a secondary így alaposan fel lesz forgatva. Előbbiben Bobby Evans és Oday Aboushi kezdhet várhatóan, utóbbiban a hatodik körös újonc Derion Kendrick.

A 49ersnél a bal oldali tackle Trent Williams még nem került IR-re, így kapott egy out besorolást, de több hét kihagyás vár rá. Rajta kívül nem játszik a linebacker Azeez Al-Shaair, a futó Tyrion Davis-Price, a tight end Tyler Kroft, a cornerback Tarvarius Moore, és várhatóan az elkapó Danny Gray sem. Továbbá kérdőjeles Arik Armstead (DT), Javon Kinlaw (DT) és Ross Dwelley (TE) is. Közülük Al-Shaair lehet a legfájóbb talán, így jóval több nickel formációt kell alkalmazniuk, pedig egyébként base formációban (3 linebacker) szeretnek játszani. Illetve értelemszerűen a két kezdő belső védőfalember hiányozhat nagyon, ha nem tudnák vállalni a játékot.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!