Connect with us

Hír

A főállamügyész beperli Dan Snydert, a Commanderst, az NFL-t és Roger Goodellt is

A fővárosi főállamügyész Karl Racine egy fogyasztóvédelmi polgári pert nyújtott be a Washington Commanders, a csapat tulajdonosa Dan Snyder, az NFL, és a kommisszár Roger Goodell ellen, amiért összejátszottak, hogy megtévesszék a washingtoni lakosokat a Commandersszel kapcsolatos toxikus munkahelyi környezettel foglalkozó nyomozás kapcsán.

Éveken át ment a Commandersnél egyebek közt a szexuális zaklatás, az NFL indított is nyomozást ezzel és az egész toxikus munkakörnyezettel kapcsolatban, azonban ennek az eredményeit sosem közölték a nyilvánossággal. Racine azzal érvel, hogy az NFL hazudott a népnek annak érdekében, hogy megőrizze a Commanders (relatív) jóhírét és hogy maximalizálja a profitot. Szemet hunytak Snyder cselekedetei felett, például a tanúk megfélemlítése felett is, és a csapattal közösen eltitkolták az eredményeket, megadták Snydernek a lehetőséget arra, hogy ezek ne kerüljenek nyilvánosságra.

Racine-nek nincs joga a Commanderst beperelni a munkahelyi dolgok miatt, hiszen az a hatásterületén kívül esik területi okokból. Viszont azt kérvényezi, hogy a nyomozás eredményeit hozzák nyilvánosságra. A Commandersszel kapcsolatos pénzügyi botrányok kapcsán a közeljövőben szintén lehet valami per vagy hasonló, erre is utalt a főállamügyész.

Snyder egyébként úgy tűnik, hogy el fogja adni a csapatát, többek közt ennek a pernek a hatására is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!