Connect with us

Minden ami NFL

FK! All-Pro 2022 – Féltávnál

Túl vagyunk a szezon felén: nézzük, melyik játékosok teljesítettek eddig a legjobban és hogyan alakultak az erőviszonyok a szezon előtti és negyedidényes várakozásokhoz képest. 

Szokás szerint most is 11 kezdő védőt és támadót, illetve a cseréiket válogattuk ki. Az offense-be a támadófal mellett egy irányító, egy futó, egy tight end és három elkapó, míg a védelembe két-két belső védőfalember, pass rusher, linebacker és safety, valamint három cornerback került. Emellett a szezon előtti jóslatommal is összehasonlítom a jelenlegi állapotot, a 0. héten jelölteket áthúzva láthatjátok.

QB: Josh Allen (BUF)

Csere: Justin Herbert (LAC) Lamar Jackson (BAL) Patrick Mahomes (KC)

Allennek volt egy rossz meccse a Jets ellen, ami végül a győzelembe került, de szerintem ezzel együtt még mindig ő a legkomplexebb és összességében legjobban teljesítő irányító. A levegőben és a földön is halálos, a passzainak 6,8 százaléka extra dobás (a második Aaron Rodgers 5,9 százalékkal), emellett a hagyományos statisztikákban is jól áll: 2403 passzolt yardja a negyedik legtöbb, miközben előtte ketten is eggyel több meccset játszottak, a 19 passzolt TD-je pedig a második Patrick Mahomes 21-e mellett. Ezzel együtt túl sok leolvadás nem fér bele, pláne hogy vannak nagyon jó QB teljesítmények rajta kívül is.

Justin Herbert nem tudott visszavágni, Lamar Jackson sem tudja az első negyedéves formáját hozni, ellenben Mahomes kiválóan teljesít és fenyegetheti Allent az első csapatos helyért és az MVP-címért is. Jelenleg vezeti a ligát passzolt yardokban és TD-kben is, előbbiben ilyen ütemben megdönti Peyton Manning 2013-as rekordját. Az elmúlt két meccsen 400+ yardot passzolt, a passzainak mindössze 2,5 százaléka ér turnovert, és bár nem egy Jackson vagy Fields vagy akár Allen a földön, de így is képes meccseket eldönteni a lábaival.

Az említettek mellett Geno Smith-nek és Jalen Hurtsnek is jár a dicséret, a teljesítményük top 5 közeli, csak épp olyan jól megy náluk a futójáték, hogy a számaikon ez annyira nem látszik. Illetve nem lehet elmenni Tua Tagovailoa mellett, aki ilyen ütemben nem csak All-Pro jelölt lesz, de akár az MVP-versenybe is beleszólhat.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!