Connect with us

Érdekességek

Patrick Mahomes Peyton Manning rekordjára tör

Úgy tűnik, Tyreek Hill és Patrick Mahomes jól elvan egymás nélkül. Előbbi jó úton halad a 2000 elkapott yardos álomhatárhoz, utóbbinak pedig reális esélye van arra, hogy megdöntse Peyton Manning egyik legparádésabb rekordját.

Mahomes nyolc meccs után 2605 yardnál tart, ilyen ütemben pedig 5536 yarddal fejezné be az idényt, ami abszolút csúcs lenne. A jelenlegi rekordot 5477 yarddal Peyton Manning tartja még 2013-ból, ráadásul neki ez 16 meccs alatt jött össze, így a Chiefs klasszisának rá kell kapcsolnia, bár vitán felül így is komoly teljesítmény lenne a rekorddöntés.

Mahomes idén ezen felül is MVP szinten játszik, a 2065 yardja mellett ugyanis van 21 TD-je (mindössze 6 INT mellett), mindkettő a legtöbb a mezőnyben. Az elmúlt két meccsen ráadásul 400+ yardot termelt a levegőben, amit rajta kívül csak Josh Allen mondhat el magáról.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
demonsss
demonsss
1 year ago

nem vagyok annyira lenyűgözve , ez a Chiefs simán Állhatna 3-5-el is , ha az ellenfeleik nem szerencsétlenkednek az utolsó negyedbe , Mahomes , meg persze , hogy hozza ezt Reiddel

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
Reply to  demonsss
1 year ago

“Mahomes , meg persze , hogy hozza ezt Reiddel”
Mint ahogy az összes irányító is hozta, aki Reiddel dolgozott. Ja, nem is. Valójában egyik sem… ;)

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x