Connect with us

A 7 játékai

Wilson mégis mit csinál? 🤷 Plusz nézhetőségi toplista és frissített irányító polcok

Az egész 2022-es idény talán legérthetetlenebb dolga, hogy miért ennyire rossz a Broncos offense és miért ennyire rossz Russell Wilson. Mert ezt a szintet még a nagyon pesszimisták sem látták jönni. Most hozok egy példát arra, hogy az irányító néha sokszor mennyire megmagyarázhatatlan dolgokat tud csinálni. Emellett megmutatom, hogy milyen az, amikor egy interception nem az irányító, hanem a védelmet rosszul olvasó elkapó hibája. Plusz lesz nézhetőségi és nézhetetlenségi toplista is és frissített irányító polcok! 

Russ, mit csinálsz?

Sok beszélgetés tárgya volt az utóbbi két hónapban, hogy ki a (nagyobb) hibás a Broncos offense rossz szerepléséért: Nathaniel Hackett vagy Russell Wilson? Alapvetően “mindketten” a helyes válasz a kérdésre, de most arra hoztam példát, ahol az irányító nem tud fejben egy nagyon egyszerű dolgot megoldani.

Hackett egy olyan játékot hívott be, ahol mind single high, mind two high safetys felállás ellen kell lennie beépített megoldásnak.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!