Connect with us

Prémium cikkek

Forró kispadok

A szezon végéhez közeledve egyre több helyen merülhet fel, hogy a következő szezont is vajon a jelenlegi vezetőedzővel kezdi meg egy csapat. Ebben a cikkben összeszedtük, hol lehet számítani majd váltásra és hol kerülhet még egyáltalán szóba hasonló a Fekete Hétfő közeledtével.

Forró székek

Ahol meglepne, ha nem jönne a váltás.

Houston Texans: Lovie Smith (2022)

4-13-as mérleg után David Culley elküldését nem igazán értettük már tavaly se, különösen úgy, hogy egy átmeneti edzőt egy másik váltott. Lovie Smith hét évnyi NFL-pihenő után tért vissza a ligába azért, hogy 1/1-re vezesse a Texanst, amire vélhetően Culley is alkalmas lett volna. Hozzáadott értéke talán a korán draftolt defensive backek fejlesztésében volt, de talán nem lett volna nagy különbség a két vezetőedző esetében itt sem (plusz Culley fizetését így is el kell utalni).

Lovie kirúgását a szezon végén 100 százalékra lehet venni, mivel egy 1/1es irányítót (?) Nick Caserio nem bízná az amúgy is védő felfogású veterán edzőre. A Texans az első választási joggal és egy  potenciális másik top15-ös pickkel, elég hellyel a sapka alatt és néhány tényleg bíztató fiatal játékossal a csapatban egyébként koránt sem lesz olyan rossz célpont a legjobb jelöltek számára, hogy ne lehetne reménykedni egy fiatalosabb, lendületesebb vezető megszerzésében.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!