Connect with us

Hír

Tom Brady: Szar érzés volt aláírnom a labdát

A 49ers az előző fordulóban nagyon simán verte meg a Buccaneerst – többek között azért, mert Tom Brady többször is eladta a labdát. Az egyik passzát a linebacker Dre Greenlaw szedte le, aki a mérkőzés után odament a legendás irányítóhoz és megkérdezte, hogy hajlandó-e aláírni az eladott labdáját.

“Hogy őszinte legyen, szar érzés volt aláírni a labdát. Megcsinált egy szép játékot és végülis örülök, hogy az övé lett. Azt kívánom, bárcsak ne dobtam volna el azt a passzt, de megpróbáltam sportemberhez méltóan viselkedni. Ez nem mindig sikerül, néha nagyon rossz vesztes vagyok. De ha jó pillanatban kapnak el, akkor azért tudok jó sportemberként viselkedni”

– mondta az irányító a Let’s Go! podcastban.

A 45 éves irányítónak tényleg voltak olyan pillanatai, amikor csapnivaló vesztes volt és például még kezet sem volt hajlandó fogni az őt legyőző irányítóval (utólag persze gyakran korrigálta a pályán kívüli hibáit). Mindennek fényében ez a labdaaláírás kifejezetten meglepő volt tőle, de ezzel együtt is (vagy pont ezért) egy nagyszerű gesztus.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!