Connect with us

Hír

A Browns kirúgta védőkoordinátorát, Brian Flores és Jerod Mayo is a jelöltek közt

A Fekete Hétfő nem volt túl eseménydús, de azért volt, akinek az állásába került idei teljesítménye. Ilyen a Browns eddigi védőkoordinátora, Joe Woods, akit menesztett a csapat a tegnapi nap folyamán – írja Tom Pelissero.

Woods 2020-ban érkezett a csapathoz Kevin Stefanski főedzővel együtt, először playoffba jutottak, majd az utóbbi két évben 15-19-es mérleget értek el. A védelem idén kifejezetten gyenge volt, EPA/play alapján a 25. helyet érte el az egész évet tekintve – habár az idény végén javuló formát mutattak (az első 12. körben a 31. helyen voltak). A futás elleni védelem pedig konkrétan a liga legrosszabbja volt, még ha nem is volt teli tehetségekkel a belső védőfal.

A csapat már meg is kezdte a helyettesének keresését és négy jelölttel kapcsolatban is nyújtott be kérelmet. A legérdekesebb talán a Dolphins korábbi főedzője, Brian Flores, aki jelenleg a Steelers LB-edzője és senior védőoldali tanácsadója. Szintén jelölt a Patriots LB-edző Jerod Mayo, aki korábban játékos is volt a és főedzői interjúkon is részt vett az utóbbi években (még ha az meglepő is volt).

Mellettük a Seahawks védőoldali segéd főedzője és a Bears korábbi védőkoordinára, Sean Desai, valamint a Titans védőoldali segédedzője és az Eagles korábbi védőkoordinátora, Jim Schwartz van a jelöltek közt. A lista a továbbiakban persze még bővülhet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!