Connect with us

Hír

A Dolphinsnál meg sem fordul a fejekben, hogy Tua játszana a héten

Tua Tagovailoa a 16. fordulóban szenvedett (újabb) agyrázkódást, így kihagyta a Patriots elleni 17. fordulós mérkőzést. Várható volt, hogy hivatalosan második, minden bizonnyal harmadik idei agyrázkódása miatt a zárókörben sem fog pályára lépni, és ezt most Mike McDaniel főedző is megerősítette, aki azt mondta, hogy nem is gondolkodnak abban, hogy Tua hadra fogható lesz a Jets ellen – írja a Miami Herald.

Azt viszont még nem tudják a Dolphinsnál, hogy ki fog kezdeni a helyén, Teddy Bridgewater vagy Skylar Thompson. Alapvetően Bridgewater a csere, azonban neki megsérült az ujja a Patriots ellen, így kérdőjeles az állapota. Annyiban jó hírt kapott a csapat, hogy nem tört el a kisujja, így van esély a játékára. Ez leginkább attól függ, hogy a duzzanat lemegy-e az ujjáról időben – szerdán fognak tudni újabb állapotfelmérést csinálni.

A Dolphinsnak a rájátszás kiharcolásához nyernie kell a Jets ellen és szurkolni a Billsnek, hogy verje meg a Patriotsot. Ha bejutnának, akkor még elképzelhető, hogy Tua visszatérhetne a wild card körre.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!