Connect with us

Hír

A Jets nem akarja elcserélni Zach Wilsont

A Jets remekül kezdte az idei évet, 5-2-es és 7-4-es mérlege is volt a csapatnak, majd sorozatban öt vereséggel idő előtt véget értek a csapat rájátszás reményei. Ebben óriási szerepe volt a tavaly 1/2-es Zach Wilsonnak, akit nemcsak, hogy lecserélt Robert Saleh, de még az aktív keretbe sem hajlandó betenni. Ennek ellenére a csapat nem tervezi elcserélni a QB-t, írja Ian Rapoport a general manager Joe Douglashez közeli forrásokra hivatkozva.

A Jets a szezon végén megválik Zach Wilsontól

Érdekes a történetben, hogy nemrég pont arról érkeztek a riportok (feltehetően az edzői stábból szivárogtatták), hogy amennyiben nem sikerül Wilsont elcserélni, akkor ki lesz vágva. Látva Mike White teljesítményét – illetve figyelembe véve a tényt, a kivágással semmit nem spórolna a csapat – azért védhető Douglas álláspontja (arról nem is beszélve, hogy ezzel papírja is lenne arról, hogy nagyon elszúrta), hisz ha másnak nem is, cserének azért még jó lehet Wilson.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
d zoli
d zoli
2023-01-02 15:55

“Nem cseréljük el Zachet.”

Akkor mit tesznek vele?

“felnégyeljük és a öltöző minden helyiségében megtekinthető lesz. Ettől a QB ink motívációjának növekedését várjuk”

Tibor Cseh
Tibor Cseh
2023-01-02 11:58

Nem tudom ,h lehet-e jó irányító Wilsonból.Egyet tudok,a Jetsben biztosan nem.A Jets egy irányító-temető.Egy pozitív szezon több mint tíz év alatt.A legjobb ami történhet vele,h kivágják ebből a pöcegödörből.

csak ezt ne
csak ezt ne
2023-01-02 09:06

Mire lehetne cserélni? Egy olyan kis törölközőre, vagy mire? Sok szerencsétlen csapat van az NFL-ben, de azt azért mégsem látom, hogy erre a srácra picket pazaroljon bármelyik. Az meg, hogy a Jets a keretben tartsa, csak a szurkolók bosszantása lenne szvsz. Szóval a lapát lenne a megoldás, hacsak valaki nem ad érte egy 6. kört haveri alapon.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x