Connect with us

Érdekességek

A Saints volt a legidősebb csapat idén, a Lions a legfiatalabb

Mindig érdekes megnézni, hogy mennyire idősek vagy épp fiatalok az egyes csapatok. Erre nyilván több módszer kínálkozik és egyik sem tökéletes, de talán a legjobb az lehet, ha snapenként súlyozzuk a játékosok életkorát, tehát aki többet játszott, az nagyobb súllyal kerül bele az egyenletbe – ennek egyetlen hátulütője, hogy a sérülésekkel nem tud számolni. Az erre vonatkozó táblázatot Bill Barnwell rakta össze a minap, offense és defense oldalra külön-külön, plusz az egész csapatra is.

Íme (a kép kattintásra nagyítható):

Ezek alapján tehát a Saints rendelkezett a legidősebb csapattal idén, és nem meglepő módon a Buccaneers is nagyon közel volt ehhez a címhez. A top5-be a Rams, a Patriots és a Broncos került még be. A lista túloldalán a Lions található, a detroitiak rendelkeztek a legfiatalabb gárdával idén. Őket a Panthers, a Giants, a Browns és a Bears követi.

Alapvetően egy contender gárdánál nem feltétlen baj, ha idős a keret, hiszen általában ez azt is jelenti, hogy minőségi is a csapat, és még ha a jelenlegi felállás hosszú távon nem is a legjobb, rövid távon gyümölcsöző lehet. Azonban ha idős is a keret és még gyengén is szerepeltél, az már probléma a továbbiakra nézve. Ugyanígy ha valaki gyengén szerepelt, de fiatalokkal van tele, az jól mutatja, hogy az építkezés kezdetén van a gárda. Viszont ha valaki fiatal kerettel rendelkezik és már most is jól teljesít, az nagyon jónak számít a jövőbe tekintve.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!