Connect with us

Hír

Dan Campbell: Ha lesz tétje a meccsünknek, ha nem, mi mindent beleadunk

Az NFL elég érdekesen alakította ki az utolsó forduló menetrendjét, ugyanis a Lions-Packers mérkőzéssel zárul a 18. hét, vagyis ekkorra már tét nélkülivé válhat a Detroit számára a találkozó, amennyiben a Seahawks megveri a Ramst. A főedző Dan Campbell viszont igyekezett megnyugtatni mindenkit (főleg a Seahawks szurkolókat), hogy nem veszik majd félvállról a meccset.

“Mindegy, hogy a rájátszásért küzdünk vagy csak azért, hogy kiszúrjunk az ellenféllel, mi mindent beleadunk. Bármi is lesz a mérkőzés tétje tudom, hogy mi pokolian nagy harcot fogunk vívni és a győzelemért fogunk küzdeni”

– nyilatkozta a másodéves főedző a Detroit Free Pressnek.

Ebben tulajdonképpen semmi meglepő nincs, Dan Campell irányítása alatt ugyanis a Lions a legkisebb centiméternyi előrehaladásért is térdkalapácsharapó üzemmódban küzdött az elmúlt két évben, akár volt tétje a meccsnek, akár nem. Teljesen testidegen lenne, ha pont a Packers elleni, főműsoridős csoportrangadón lazáznák el a találkozót, és ha végül nem is sikerül győzni, jó eséllyel akkor sem lesz egyszerű estéje a Green Bay-nek.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!