Connect with us

Hír

Nagytakarít a Rams, öt segédedzőt is kivágott Sean McVay

Sean McVay összes eddigi holtszezonja arról szólt, hogy kisebb-nagyobb mértékben, de új edzői stábot kellett összeállítani. Az elmúlt évekkel ellentétben viszont most nem azért kell változtatnia, mert elrabolták a csapatok a legjobb segédedzőit, hanem mert egyesek olyan vállalhatatlan munkát végeztek, amit már nem lehet tolerálni.

Field Yates számolt be arról, hogy a Rams öt edzőt is kivágott kedden. A legnagyobb név a special teams koordinátor Joe DeCamillis, de mellette távoznia kellett a támadófaledző Kevin Carberrynek, a DB-edző Jonathan Cooley-nak, a helyettes védőfaledző Skyler Jonesnak és a védelmi asszisztens Lance Schultersnek is. Emellett a gárda elveszítette a támadókoordinátor Liam Coent és az RB-edző Ra’Shaad Samplest, akik inkább az NCAA-ban vállaltak munkát.

McVay korábban többnyire jól megoldotta az ilyen jellegű kihívásokat és most is kell tőle egy jó stáb összerakása, mert 2022-ben a csapat annyira alulteljesített, hogy nemhogy a Super Bowlra, de még a rájátszásra sem volt semmi esélye.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!