Connect with us

Hír

Patrick Mahomes: Miért ne kérhetnék tanácsot Tom Bradytől?

Patrick Mahomes a 2022-es MVP-cím legnagyobb esélyese és már most ő a liga egyik legjobb irányítója. Ugyanakkor mindig van hová fejlődni és kitől lehetne többet tanulni, mint a rekordbajnok Tom Bradytől?

“Jó a viszonyom Tommal, beszéltem is vele nemrég és adott pár tanácsot”

– mondta Mahomes (via PFT).

“Miért ne akarnék a GOAT-tól tanulni? Ha valakinek van egy hasznos tanácsa, akkor én azt meg fogom hallgatni. Szerintem nagyon menő, hogy beszélhetsz azokkal a srácokkal, akiket gyerekként még a tévében néztél.”

Mahomesszal a Chiefs rendre ott van a Super Bowl közelében, de a bajnokságot eddig csak egyszer sikerült megnyerni. Most ráadásul a nagy mumus Bengals ellen kellene kiharcolni a döntőbe jutást, így minden segítség jól jön (ártani legalábbis biztosan nem fog).

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tizenkettes
Tizenkettes
2023-01-28 05:58

A béka tanácsot kért a kecskétől.
Ezt a lábsérülést túlmisztifikálják. Nyilván nem esett jól neki, de ha akkora lett volna a baj, 100%, hogy nem engedik vissza, akkor sem, ha fegyvert tart Reid fejéhez. A heti edzésen meg szinte semmi baja nem volt. Nincs itt semmi látnivaló. Nem teljesen egészséges Mahomes, de biztosan nem is 20%-on van. Nem ezen fog múlni. Hajrá, Bengals és 49ers!

Zsolt75
Zsolt75
2023-01-27 18:09

Csak kerüljék a párkapcsolati témákat és életvezetési tanácsokat…

DarkAtom100
DarkAtom100
2023-01-27 19:46

Speciel most,hogy kvázi lábak nélkül kéne nyernie a legjobb elérhető tanácsadò tényleg a ,,GOAT” mert a zsebből tuti ő nyerte a legtöbb meccset.Csak ahhoz a falnak is olyannak kéne lennie előtte…

ThySoul
ThySoul
2023-01-27 15:47

Mert féreg

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
2023-01-28 19:47

Azért valahol szimpatikus ez a gyerek. Jó sok cikk volt már itt arról, hogy az ifjú titán QB-k (még a legkutyaütőbbek is) milyen magabiztosan nyilatkoznak róla, hogy ők sikeresebbek lesznek, mint Brady és már most sokkal jobbak, mint mondjuk Manning valaha is volt. Ezeket általában azzal intézzük el, hogy az USA-ban ez a fajta fellépés az elvárt, meg mégsem mondhatja, hogy milyen szar is ő. Brekkencs nem szokott így beszélni, pedig benne azért bőven megvan a spiritusz, hogy hosszútávon is legyen valaki.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x