Connect with us

Hír

Russell Wilson Sean Paytont akarja a főedzőjének

Sean Payton az idei főedzőpiac legfelkapottabb jelöltje, sorban állnak érte a csapatok. Természetesen a Broncos is bejelentkezett érte, a Fox Sports információi szerint pedig Russell Wilson is bedobta magát és próbálta személyesen is meggyőzni Paytont, hogy Denvert válassza.

Érthető Wilson lelkesedése, ugyanis borzalmas volt az első szezonja a Broncos irányítójaként – amiben persze ő is alaposan benne volt, de az is tény, hogy Nathaniel Hackett sem sokat segített neki. Payton ennél minden bizonnyal jobb munkát tudna vállalni, ráadásul a hírek szerint szabad kezet is kapna Denverben, hogy a kedve szerint alakítsa ki a csapat rosterét.

További érdekesség ezzel kapcsolatban, hogy egyes riportok szerint a Super Bowl győztes szakember évi 20 millió dolláros fizetést szeretne. Még szerencse, hogy a Broncos tulajdonosának, Rob Waltonnak a becslések szerint 60 milliárd dolláros vagyona van, így ez alighanem nem lesz akadály.

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ThySoul
ThySoul
2023-01-20 07:03

De aranyos, azt hiszi ő ennél a csapatnál egy pozitívum az edzők számára :)

LG
LG
Reply to  ThySoul
2023-01-20 19:02

Nekem is az jutott eszembe, h ezzel nem javított, hanem épp rontott a helyzetén XD

Attila Horváth
Attila Horváth
Reply to  ThySoul
2023-01-20 07:54

Megérkezne Payton és cut-olná Wilsont :)

Bélabá a csótány
Bélabá a csótány
2023-01-20 14:07

Én meg ariana grandét szeretném az ágyamba.

reszelo.aladar
reszelo.aladar
2023-01-20 09:54

A Draft Day-ből tudjuk, hogy milyen fontos a big splash.
Tavaly az új tulaj durrantott egyet a QB-val és hozott egy félnótás HC-t. Payton mester pedig maga lenne a csobbanás. A pénz nem gáz a Saints meg nem kérhet elég nagyot, legalábbis ha Payton nem akar New Orleans-ba visszatérni, akkor ideje pickre váltani. Más kérdés, hogy a Broncosnak nincs értékes pickje az idén és ha jövőre jól szerepelnek, akkor sem lesz.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x