Connect with us

Hír

Mégsem Heinicke, hanem Sam Howell kezd a Commandersben!

Nem tartott sokáig Carson Wentz visszatérése a kezdőbe, a Commanders ugyanis a Browns elleni vereség után leülteti a korábbi 1/2-est és ismét Taylor Heinicke fogja irányítani a támadósort. Sőt, az újonc Sam Howell is lehetőséget kaphat a Cowboys elleni – immár a fővárosiak szempontjából tét nélküli – csoportrangadón.

UPDATE: A csapat bejelentette, hogy az ötödik körös Howell fog kezdeni. 

Wentzet tavasszal szerezte meg a Commanders a Coltstól, így ő kezdte meg a szezont, de 2-4-es mérleg után eltört az ujja, így Taylor Henicke állt be a helyére, aki ugyan nem játszott jól, de egy ideig nyert vele a csapat, összesen 5-3-1-es mérleget hozott össze. A múlt héten viszont Wentz kapott esélyt a Browns elleni sorsdöntő meccsen, de a veterán QB 57,1 százalékos pontossággal 143 yardot és három INT-t passzolt, ezzel pedig jó eséllyel véget is ért a fővárosi pályafutása.

Howell két éve ilyenkor még 1/1 jelöltnek tűnt, aztán az utolsó szezonja nem alakult valami jól, legtöbben a második napra várták, ám sokak meglepetésére egészen az ötödik körig csúszott. Erős karja van, a földön is hozzáadhat a csapat játékához, az előszezonban is mutatott szép dolgokat, de nyilvánvalóan sokat kell még fejlődnie. Meglátjuk, hogyan teljesít a hétvégén.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!