Connect with us

Hír

Tua Tagovailoa még mindig az agyrázkódás-protokollban van

Tua Tagovailoa a karácsonyi Packers elleni mérkőzés után került be (ismét) az agyrázkódás-protokollba, az ESPN információi szerint pedig még mindig ez a helyzet és nem engedélyezték neki a játékot.

Tehát ha a Dolphins eljutott volna a konferenciadöntőig, akkor sem játszhatott volna a QB, illetve jövő héten a Pro Bowl játékokon sem fog részt venni. Tua az első tartalék az AFC-ben, de biztos be kellett volna ugrania, hiszen Patrick Mahomes és Joe Burrow közül az egyik a Super Bowl miatt le fogja mondani a Pro Bowlt.

A Dolphins irányítójának ezen kívül még egy hivatalos és jó eséllyel egy harmadik agyrázkódása is volt idén, amik miatt az év elején kettő, az év végén pedig három meccset kellett kihagynia, és azóta sem lenne bevethető. Visszaesés nem volt az állapotában az ESPN információi szerint és a hosszú távú egészségét tartják szem előtt.

A csapatnál a szezon után azt mondták, hogy jövőre is Tua lesz a kezdő irányító, és hogy attól még, hogy ennyi agyrázkódása volt, nem lesz egy újabbra hajlamosabb, mint márki más.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!