Connect with us

Érdekességek

A Chiefs a favorit a jövő évi Super Bowlra, az Eagles csak negyedik

Véget ért a 2022-es szezon, úgyhogy lehet előretekinteni a 2023-asra (ami előtt persze még lesznek elég fontos dolgok, mint szabadügynök-piac és draft). Vegasban már ki is hozták, hogy kit tartanak a legesélyesebbnek a jövő évi bajnoki címre – nem meglepő módon a regnáló bajnok Chiefst.

Így néz ki a teljes sorrend az oddsokkal együtt, via bet365:

A Chiefs mögött tehát a Bills és a 49ers van a dobogón az esélyesek közt, az NFC-bajnok Eaglest csak a negyedik legesélyesebbnek gondolják Vegasban. Részben a védelemben lejáró szerződések, részben a koordinátorok távozása állhat ennek hátterében, illetve hogy jóval nehezebb lesz a Sasok sorsolása az ideinél és minden bizonnyal nem is lesznek ennyire egészségesek, mint 2022-ben. Az ötödik helyre a Bengals fért fel, a top12-ben pedig ott van három olyan csapat is, amely idén nem jutott rájátszásba sem: a Jets, a Packers és a Rams.

A lista végén a Texans és a Cardinals szerepel, náluk látják a legkisebb esélyt a fogadóirodák egy nagy menetelésre. Nem sok esélyt tulajdonítanak a Bears, Colts, Falcons triónak sem, a leghátrébb lévő idei playoff-csapat pedig a Seahawks, amelynél csak öt gárda oddsai rosszabbak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!