Connect with us

Hír

A Jets nagyon akarja Aaron Rodgerst

Egyre hangosabbak azok a pletykák, miszerint a New York Jets első számú terve a holtszezonra az, hogy megszerezze Aaron Rodgerst. Ezért pedig elég nagy köveket is hajlandók megmozgatni. Tony Pauline nemrég arról számol be, hogy a general manager Joe Douglas beismerte másoknak a ligán belül, hogy all int terveznek mondani a Packers irányítójának megszerzésére. Most pedig Jeremy Fowler hozta le, hogy nem csak a Senior Bowl, de a Super Bowl körül is leginkább attól volt hangos az NFL belsős közössége, hogy a Jets agresszívan próbálja majd megszerezni Rodgerst, és a csapatnál úgy gondolják, hogy jó esélyeik is lehetnek erre.

A Jets tulajdonosa Woody Johnson arról beszélt az NFL Honors gála vörös szőnyegén, hogy a legjobb irányítót akarják megszerezni a Jets élére, és ugyan nem nagyon beszélhet Rodgersről (tampering okok miatt), mindenki ismeri a tehetségét. A csapat sztárcornere, Sauce Gardner pedig a Good Morning Football műsorában hintette el, hogy ugyan ő sem nagyon beszélhet ilyenekről, de azért vannak infói a helyzetről.

Az persze még nem biztos, hogy Rodgers távozik a Packerstől, de jelenleg ez tűnik a valószínűbb forgatókönyvnek az insiderek szerint. Az ellenérték még érdekes kérdés, egy első kör a minimum, de az irányító kora miatt nem biztos, hogy két első kört már be tud zsebelni a Packers.

A Jetsszel leginkább a Raiders lehet versenyben a Derek Carral való szakítást követően. Davante Adams nyíltan próbálja csábítani korábbi irányítóját, habár olyan információk is érkeztek, hogy a vegasiak annyira azért nem akarják megszerezni a veterán QB-t.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!