Connect with us

Hír

A Jets nagyon akarja Aaron Rodgerst

Egyre hangosabbak azok a pletykák, miszerint a New York Jets első számú terve a holtszezonra az, hogy megszerezze Aaron Rodgerst. Ezért pedig elég nagy köveket is hajlandók megmozgatni. Tony Pauline nemrég arról számol be, hogy a general manager Joe Douglas beismerte másoknak a ligán belül, hogy all int terveznek mondani a Packers irányítójának megszerzésére. Most pedig Jeremy Fowler hozta le, hogy nem csak a Senior Bowl, de a Super Bowl körül is leginkább attól volt hangos az NFL belsős közössége, hogy a Jets agresszívan próbálja majd megszerezni Rodgerst, és a csapatnál úgy gondolják, hogy jó esélyeik is lehetnek erre.

A Jets tulajdonosa Woody Johnson arról beszélt az NFL Honors gála vörös szőnyegén, hogy a legjobb irányítót akarják megszerezni a Jets élére, és ugyan nem nagyon beszélhet Rodgersről (tampering okok miatt), mindenki ismeri a tehetségét. A csapat sztárcornere, Sauce Gardner pedig a Good Morning Football műsorában hintette el, hogy ugyan ő sem nagyon beszélhet ilyenekről, de azért vannak infói a helyzetről.

Az persze még nem biztos, hogy Rodgers távozik a Packerstől, de jelenleg ez tűnik a valószínűbb forgatókönyvnek az insiderek szerint. Az ellenérték még érdekes kérdés, egy első kör a minimum, de az irányító kora miatt nem biztos, hogy két első kört már be tud zsebelni a Packers.

A Jetsszel leginkább a Raiders lehet versenyben a Derek Carral való szakítást követően. Davante Adams nyíltan próbálja csábítani korábbi irányítóját, habár olyan információk is érkeztek, hogy a vegasiak annyira azért nem akarják megszerezni a veterán QB-t.

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Piiter
Piiter
2023-02-12 08:32

A jets egy jó irányítóval életképesebbnek tűnik (sőt , csak egy qb -val is) mint a Vegas,és akkor a csoport erősségéről nem beszéltünk. Amennyiben a pénz kell neki, akkor a raiderst választja, gondolom. Vagy majd shaileen eldönti.

Chicago Medvek Bajnok Csapata
Chicago Medvek Bajnok Csapata
Reply to  Piiter
2023-02-12 10:46

Shaileen már nem mondja meg helyette de ha fel hívná biztos azt mondaná neki hogy, ne legyen hülye elmenni a sivatag közepébe a halálcsoportba mikor New Yorkban még a pizza jobb.

JackEasterby
JackEasterby
Reply to  Piiter
2023-02-12 10:11

Utolsó mondatod már rég nem aktuális. 😂

Péter Polgár
Péter Polgár
Reply to  Piiter
2023-02-12 08:44

Az a baj a jets offense gyengének tűnt. Nem vagyok benne biztos, hogy Rodgers annyira motivált lenne és jól menne vele az offese – mármint olyan jól, hogy esélyesként kellene számon tartani őket.

Bujdy Bujdy
Bujdy Bujdy
2023-02-12 14:14

Én Cousins helyében nem terveznék már hosszú távra a Vikingsnál…

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x