Connect with us

Hír

A Panthers szerezte meg a Broncos top védőkoordinátorát

Tegnap írtunk arról, hogy a Broncos felbontotta Ejiro Evero, a liga egyik legjobbnak tartott védőkoordinátorának a szerződését, így a szakember szabadon igazolhatott bárhová. Nem kellett sokat várni ahhoz, hogy máris csapatot találjon magának, ugyanis több forrás is megerősítette, hogy ő lesz a Panthers új védőkoordinátora.

A Broncos 2022-es szezonja borzalmas volt, de Everora így sem lehetett panasz. A 42 éves szakember egysége a hetedik legkevesebb yardot engedte az egész mezőnyben, EPA alapján az ötödik legjobb passzvédelemmel rendelkezett és még futás ellen is sikerült egy korrekt szintet hozni. A Panthers védelme már tavaly is a jobbak közé tartozott és nincs okunk feltételezni, hogy ez idén másképp lenne.

Egyelőre nagyon jól néz ki a csapat edzői stábja Frank Reich és Evero kinevezésével, már csak egy irányító kellene ahhoz, hogy komolyabb célokért küzdhessen a Panthers.

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Péter Polgár
Péter Polgár
2023-02-06 09:29

Azt lehet tudni, hogy a Broncos mért engedte el?

katonadani
Reply to  Péter Polgár
2023-02-06 09:53

ő nem akart maradni elsősorban

Chicago Medvek Bajnok Csapata
Chicago Medvek Bajnok Csapata
2023-02-06 06:56

Itt a lehetőség előttük, gyengélkedő csoport ellenfelek, új minőségi edzők, top 10 pick. Mikor ha nem most érdemes beszállniuk a licitbe az 1/1-ért? A piacon a veteránok adhatnak a csapatnak egy magas padlót de az előző edzői gárda is abba bukott bele hogy nem talált franchise irányítót.

Fetyke
Fetyke
Reply to  Chicago Medvek Bajnok Csapata
2023-02-06 11:48

Pont az a legnagyobb baj, hogy nem most érdemes beszállni a licitbe. :D

ui.: mármint úgy értendő, hogy nem igen van olyan QB prospect…

Chicago Medvek Bajnok Csapata
Chicago Medvek Bajnok Csapata
Reply to  Fetyke
2023-02-07 05:37

A potenciál ott van többekben, ha javulni szeretne a csapat jövőre (nyilván mindenki jobb akár lenni) és sikerül nekik akkor az a pick nem lesz top 10. Ha tetszik is valaki nekik jövőre drágább lesz fel menni mint most. Szerintem érdemes lehet most ki húzniuk valakit aki ül egy szezont egy veterán mögött és jövőre esetleg bevethető.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x