Connect with us

Hír

Daniel Jones 45 millió dolláros fizetést szeretne

A Giants tavaly nem hívta le Daniel Jones ötödik éves opcióját, a korábbi első körös irányító viszont nagyon stabil és kiegyensúlyozott játékkal a rájátszásba vezette a csapatot, sőt még meccset is sikerült nyerni vele a PO-ban. Ezek után érthetően megnőttek Jones fizetési igényei és nem is kicsit – Jeremy Fowler információ szerint évi 45 millió dolláros szerződést szeretne magának.

Jelenleg csak Patrick Mahomes, Deshaun Watson, Kyler Murray, Russell Wilson és Aaron Rodgers keres legalább 45 millió dollárt új pénzben, illetve rajtuk kívül Josh Allen, Matt Stafford és Dak Prescott rendelkezik 40+ millió dolláros szerződéssel. Jones tehát nagyon magasra lőtte be a saját értékét, ráadásul belsős információk alapján sokan gondolják úgy a ligában, hogy ez reális lehet.

A Giants korábbi 1/6-osa a játéktudása alapján egyértelműen nem 40+ millió dolláros kategória. Persze lehet azzal érvelni, hogy ez a top 10-be sem fér majd be, amint Joe Burrow, Jalen Hurts, Justin Herbert és Lamar Jackson is új szerződést kap, de ettől még nagyon meglepő lenne, ha egy relatíve korrekt szezon után így kitömnék Jonest.

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
JackEasterby
JackEasterby
2023-02-25 19:44

Meglévő szerződés híján ez azt jelenté, hogy Jones ténylegesen ennyit vinne haza. Ennyit talán csak Rodgers és Watson visz haza.

atis123Juve
atis123Juve
2023-02-25 08:57

Nyilván nem 10-ről kezdik. Megy az majd lejjebb, ha nem, akkor tag.

bjeela
bjeela
2023-02-25 08:07

Kis pénz, kis foci, nagy pénz…

Zoard
Zoard
2023-02-25 08:02

Vajon energizálja, belendíti e valaki újabb bolond franchise a bérspirált? a barnák Vaccon szerződésére lehetett kivételként tekinteni, de újabb precedens egyre nehezíti majd a csapatok helyzetét, hiába nő a sapka

Nagir
Nagir
2023-02-25 07:50

“According to some digging by Craig Carton, Daniel Jones never asked for $45 million dollar contract.
Upsetment over leaving his representation, caused some false leaked information aimed to put him in a bad light.”
Azért a szar kevergetése sosem állt messze a NYi médiától!

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x