Connect with us

Hír

Daniel Jones 45 millió dolláros fizetést szeretne

A Giants tavaly nem hívta le Daniel Jones ötödik éves opcióját, a korábbi első körös irányító viszont nagyon stabil és kiegyensúlyozott játékkal a rájátszásba vezette a csapatot, sőt még meccset is sikerült nyerni vele a PO-ban. Ezek után érthetően megnőttek Jones fizetési igényei és nem is kicsit – Jeremy Fowler információ szerint évi 45 millió dolláros szerződést szeretne magának.

Jelenleg csak Patrick Mahomes, Deshaun Watson, Kyler Murray, Russell Wilson és Aaron Rodgers keres legalább 45 millió dollárt új pénzben, illetve rajtuk kívül Josh Allen, Matt Stafford és Dak Prescott rendelkezik 40+ millió dolláros szerződéssel. Jones tehát nagyon magasra lőtte be a saját értékét, ráadásul belsős információk alapján sokan gondolják úgy a ligában, hogy ez reális lehet.

A Giants korábbi 1/6-osa a játéktudása alapján egyértelműen nem 40+ millió dolláros kategória. Persze lehet azzal érvelni, hogy ez a top 10-be sem fér majd be, amint Joe Burrow, Jalen Hurts, Justin Herbert és Lamar Jackson is új szerződést kap, de ettől még nagyon meglepő lenne, ha egy relatíve korrekt szezon után így kitömnék Jonest.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group