Connect with us

Hír

Elcserélheti a Patriots Mac Jonest?

A Patriots két éve az eső kör közepén draftolta az irányító Mac Jonest, azonban a tavalyi játéka és viselkedése nem volt túlzottan megfelelő, így beindultak a spekulációk, hogy akár el is cserélheti őt a New England-i franchise. Albert Breer (Sports Illustrated, korábbi Patriots beat writer) beszélt erről a Zolak and Bertrand rádióműsorban:

“Belichicknek nem tetszett, ahogy Mac kezelte a dolgokat tavaly. Van egy mód, ahogy Bill szeretné, hogy egy franchise irányító viselkedjen. Tom Brady nagyrészt így tett. Voltak dolgok, amiket másodévesen Mac nem kezelt úgy, ahogy Bill szeretné.”

Jonesnak elég sokszor látszódtak az érzelmei a szezon során, a tévén keresztül is látni lehetett, ahogy kiabál az edzőivel és a testbeszéde sem volt épp pozitív. Persze egy Matt Patricia vezette offense-nél ez annyira nem meglepő, mondhatnánk külső szemlélőként, de Belichicknek ez biztosan nem tetszett. Ráadásul a negyedik körben draftolt Bailey Zappe sem játszott rosszul Jones helyén, amikor be kellett állnia.

“A szervezeten belül szerintem nem látnak nagy különbséget Jones és Zappe között. Nem mondom, hogy Bailey-t olyan jónak gondolják, mint Macet, de voltak olyan dolgok, amikben Bailey jobbnak bizonyult edzhetőség szempontjából.”

A szezon végeztével egyébként Bill Belichick nem állt ki amellett, hogy Jones lesz a kezdője a 2023-as szezon elején, kitért a válaszadás elől. Ez persze nála nem jelent semmit, de akkor is megütötte a fülünket.

Potenciális cserepartnerként egyébként a Raiderst emlegetik leginkább, miután megszabadultak Derek Carrtől, és ugyebár Josh McDaniels volt Jones támadókoordinátora első évében, amikor jobb teljesítményt nyújtott, mint tavaly.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Andor Gál
Andor Gál
2023-02-19 14:55

Uborkaszezon kattintasvadász cikk

Dániel Szabó
Dániel Szabó
2023-02-19 10:38

látom a forgatókönyvet
Carr jön,jön vele JMD is :D

csak ezt ne
csak ezt ne
2023-02-19 10:03

Mac Jones első körös tehetség, az a kérdés, hogy ez az értékelhetetlen 2. év mennyire törte meg. Egy kupac lócitromot ért a stáb körülötte, meg az O játékosok is a gyenge közepes alján mozogtak.

BB besértődik minden alkalommal ha a marhaságaihoz nem megy a hozsanna. Ez már nem fog változni. Nyilván van mire nagyképűnek lennie, de ezzel él is. Isten után az első, rendben van, de az O környékén egyre kevésbé követi, hogy mi folyik, és ezt bizonyítják a tavalyi GM döntései, hogy ezzel az előrelátható módon impotens személyzettel ment neki az idénynek, előre felvállalva a felelősséget. Most, hogy bekövetkezett a nyilvánvaló, érthető, hogy haragszik, nyilván Mac Jones a hibás, mert nem örült mindennek, ahogy egy profi tenné. Úgyhogy szerintem van esély arra, hogy tényleg hoznak valaki mást. Mondjuk 20-30%-ra saccolom.

BOB nyilván jobb teljesítményre képes, és ha hoznának a holtidényben pár komoly erősítést, akkor kompetitív csapat lehetne a Pats, Jonessal, de még talán Zappe is fejleszthető lenne akár kezdőnek is, ezt még persze a pár meccsből nem lehet megítélni, de erre is van esély. A fő gond, hogy egyáltalán nem lehet bízni abban, hogy BB képes lesz megfelelően fejleszteni az O állományát. Erre se látok 20-30%-nál nagyobb esélyt, és ezzel szerintem optimista voltam.

Péter Polgár
Péter Polgár
2023-02-19 08:26

Egy 3. körös picknél többet nem ér.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x