Connect with us

Hír

Jimmy Garoppolóval pótolhatja Tom Bradyt a Bucs

Tom Brady visszavonulása után a Bucs nagyon nehéz helyzetben találta magát, ugyanis meg kell találni a franchise új arcát. A csapat menedzsmentje ugyanakkor úgy gondolja, hogy még bőven van esély komolyabb célokért küzdeni a jelenlegi kerettel, így nem egy újoncban, hanem egy veteránban látja a megoldást.

Mike Garafolo információ szerint a csapat élénken érdeklődik Jimmy Garoppolo iránt. A 49ers irányítója egy sérülés miatt kihagyta a tavalyi szezon nagy részét, ugyanakkor a 2023-as idény kezdetére bőven 100 százalékos állapotban lehet. Ráadásul statisztikailag egyáltalán nem játszott rosszul, a 2022-es szezont 2437 yarddal, 16 TD-vel és négy INT-vel, valamint kezdő karrierje legjobb passer ratingjével (103) fejezte be.

Egyértelműen ő az egyik legjobb elérhető játékos a poszton, és bár nem kóstálna évi 30-40+ millió dollárt, de így sem lenne egyszerű megoldani a szerződtetését. A Bucsnak ugyanis jelen állás szerint 55,7 millió dollárt kellene eltüntetni csak ahhoz, hogy beférjen a fizetési plafon alá.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!