Connect with us

Hír

Joe Montana: Egészségesen Brock Purdynek kellene kezdenie

Joe Montana minden idők egyik legjobb irányítója, ennélfogva gyakran megkérdezik a véleményét az aktuális történésekről, főleg ha a korábbi csapatáról, a 49ersről van szó (bár gyakran elég meredek véleménye van). Nemrég például azt mondta, hogy a San Franciscónak nem szabadna elengedni Jimmy Garoppolót, most pedig amellett érvelt, hogy Brock Purdynek maradnia kellene a kezdőben.

“Ha egészséges, akkor szerintem Purdyé a kezdő irányító poszt. Nem gondolom, hogy Trey Lance készen állna még arra, hogy egy ilyen kaliberű csapatot vezessen. Tehetséges gyerek, de tényleg rá akarnád bízni a csapatot úgy, hogy kellenek az eredmények, de még vannak kérdőjelek vele kapcsolatban?”

– mondta Montana a PFT Live-ban.

Purdy nagyon jól szállt be Garoppolo és Lance sérülése után és lehet amellett érvelni, hogy érdemelne egy esélyt. Ugyanakkor Lance-ért több első kört is feladatott a 49ers, dedikáltan ő a franchise jövője, miközben sérülések miatt egyszerűen nem tudott annyit a pályán lenni, hogy véleményt mondhassunk róla. Játéklehetőség nélkül viszont ez nem fog változni. Ráadásul Purdy a konferenciadöntőben összeszedett egy elég komoly sérülést, amivel jó esetben az edzőtáborban bevethető lesz, de egyes szakvélemények szerint tovább is elhúzódhat a felépülése.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!