Connect with us

Érdekességek

Már csak Jerry Rice előzi meg Travis Kelce-t a rájátszásban

A Bengals elleni teljesítményével hivatalosan is Travis Kelce lett minden idők második legeredményesebb elkapója a rájátszások történetében. A Chiefs elit tight endjét elkapott yardokban, elkapásokban és TD-kben is már csak a legendás Jerry Rice előzi meg.

Kelce jelenleg 127 elkapásból 1467 yardot és 15 TD-t szerzett, ami egészen elképesztő. Rice viszont impozáns karrierje során 151 elkapásból 2245 yardot és 22 TD-t gyűjtött, vagyis Kelce-től még legalább két brutális PO-menetelés kellene ahhoz, hogy rekorder lehessen.

Az elkapás-rekord alighanem meglesz, hisz a Super Bowllal együtt csak 25-öt kellene jegyeznie a csúcsdöntéshez – az elmúlt három évben kereken 25 elkapást átlagolt, így ez akár már jövőre is sikerülhet. A TD már nehezebb kérdés, ugyanis soha nem szerzett négynél többet egyetlen rájátszás alatt sem, így ehhez alighanem még legalább két AFC-döntő kellene (az sem ártana, ha nem mindig első kiemelt lenne a csapat).

Az elkapott yardok rekordja viszont behozhatatlannak tűnik. Kelce egyéni rekordja 360 yard még 2020-ból, ezt megelőzően soha nem volt 300 yardja sem és jó eséllyel idén is 300 alatt marad. Ha a Super Bowlon szerez is 100 yardot, akkor is kell még 678 yard, amihez még három nagyon erős postseason kellene a 33 éves támadótól és a csapattól. De még ha nem is jön össze minden rekorddöntés, akkor sem lesz oka szégyenkeznie minden idők egyik legjobb tight endjének.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!