Connect with us

Hír

Tua Tagovailoa végre kikerült az agyrázkódás protokollból

Tua Tagovailoa végre kikerült az agyrázkódás-protokollból, írja Ian Rapoport. A fiatal irányító a karácsonyi Packers elleni mérkőzés után került be az agyrázkódás-protokollba (a szezon során másodszor) és azóta nem is lépett pályára, még a Pro Bowlon sem engedélyezték a játékát.

Tua kifejezetten jól játszott a 2022-es szezon elején, majd jelentősen visszaesett a játéka, ráadásul legalább kettő, de inkább három alkalommal is agyrázkódást szenvedett (lehetséges, hogy a teljesítményromlást is ez okozta). Ez nagyon rosszul nézett ki és reális esély volt arra, hogy a játékos pályafutása is véget érhet, de az orvosok állítólag most optimisták és teljes felépülést várnak (bár azt érdemes megjegyezni, hogy a független orvosi szakvélemények szerint egy súlyos agyrázkódás után jelentősen megnő az újabb agyrázkódás esélye a következő egy évben).

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bjeela
bjeela
2023-02-02 23:23

Nagyon sajnálom a srácot. Az egyetemen is jó volt, de jött a csípősérülés, ami majdnem karriergyilkos volt. Megúszta.
Jött az NFL és jött két szar év, szar edzőkkel és társakkal. Végre kap bitang jó elkapókat és edzőt, aminek köszönhetően MVP szintű focit produkál, erre jön az agyrázkódás, ami megint karriervéggel is fenyeget. Láccólag megúszta, de azért a rinya még mindig ott van.
Ezt a srácot nemcsak üldözi balszerencse, de mindig el is kapja.

Delfi
Delfi
2023-02-02 18:03

Nem igazán emlékszem, hogy azon a meccsen megütötték volna. Vagy csak utána jött ki rajta a sérülés?

Tibor Cseh
Tibor Cseh
2023-02-02 09:30

Szívjon jó sok füvet,az majd helyreteszi.

Chicago Medvek Bajnok Csapata
Chicago Medvek Bajnok Csapata
2023-02-02 08:00

Miért kell elsunnyogni a tájékoztatást az Nfl részéről? Mindig tagadnak az ilyen esetekben. Senkinek nem lehetne egy szava sem hogy meg sérült ha előtte kellőképp tájékoztatják a veszélyekről és a következményekről. Ez egy ilyen kontakt sport ezt vállalják a fiúk, de sokszor úgy tűnik hogy hiányos / hamis infókat kapnak csak.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x