Connect with us

Hír

A Browns leigazolta Juan Thornhillt, kivágta John Johnsont és Jadeveon Clowney-t

Aktív napja volt tegnap a Cleveland Brownsnak. A csapat leigazolta a safety Juan Thornhillt 3 évre 21 millió dollárért, amiből 14 millió dollár teljesen garantált, valamint hivatalosan kivágta John Johnsont és Jadeveon Clowney-t.

Thornhill a Chiefs második köröse volt még 2019-ben. A lehetséges 66 meccsből 65-ön lépett pályára azóta, ebből 52-n volt kezdő, karrierje során pedig 234 tackle, nyolc INT, 20 leütött passz és egy sack került a neve mellé. Az érkezése ráadásul végképp eldöntötte a safety John Johnson sorsát, akit június elseje utáni könyveléssel el is küldött a csapat, megspórolva ezzel idén közel 10 millió dollárt.

A Browns továbbá kivágta a korábbi 1/1-es Jadeveon Clowney-t, aki tavaly beszólt a menedzsmentnek, hogy Myles Garrettet favorizálják vele szemben (micsoda meglepetés…). Őt is június elseje utáni könyveléssel vágták ki, de még így is csak 1,6 millió dollárt spórolt meg a csapat, és gyakorlatilag egyébként is úgy alakították ki a szerződését tavaly, hogy idén szabadügynök legyen.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!