Connect with us

Hír

A Buccaneers Baker Mayfieldet szemelte ki kezdő irányítónak

Tom Brady visszavonulásával óriási űr keletkezett a Bucs támadósorában, amit jelen állás szerint Kyle Trasknak kellene betöltenie. Nem túl bíztatóak tehát a kilátások, amivel a csapat menedzsmentje is tisztában van, a problémát pedig Baker Mayfielddel orvosolná (vagy legalábbis enyhíteni) a gárda, írja az NFL Media.

Baker Mayfieldet a Browns választotta ki az 1/1-es cetlivel még 2018-ban, de tavaly elcserélte a Browns a Panthershöz, majd a szezon közepén kivágták, végül a Ramsbe szállt be egész korrekt módon a körülményekhez képest. Karrierje során 72 meccsen lépett pályára és 69-szer volt kezdő, 16 288 yardot, 102 TD-t és 64 INT-t passzolt, illetve egyszer bejuttatta a Brownst a rájátszásba, ahol még meccset is sikerült nyernie.

Nem egy jó játékos, ennek megfelelően jó eséllyel 2-3 millió dollárnál nem kellene neki többet fizetni, de cserébe még mindig jóval több hozzáadott értéke lesz, mint Trasknak bármikor.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Zoltán Debreczeni
Zoltán Debreczeni
2023-03-13 10:35

Mi az anyja pitàjànak ad egy win now csapat 2. kört traskra? Ahelyett, hogy következő évi picket is beleforgatnàk a win nowba? A trask igazolàs is at agyatlanság szép példája.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x