Connect with us

Hír

A Cardinals arra számít, hogy Rodney Hudson visszavonul

Tovább folytatódhat a visszavonulási hullám a Cardinalsnál, írja Jeremy Fowler, a csapat ugyanis úgy számol, hogy JJ Watt és AJ Green után a center Rodney Hudson is szögre akasztja a sisakját. A játékos ezzel 3 millió dollárnyi nem garantált fizetésről mondana le, a cap hitje pedig 470 ezer dollárral nőne idén (már amennyiben a Cardinals nem június egy után papírozza le a visszavonulást).

Hudson 2011-ben 2. körös pick volt, a Chiefs választotta ki. Harmadik évére lett kezdő és azonnal a liga elitjébe került, különösen passzblokkolásban volt félelmetes. Pályafutása csúcsát a Raidersben töltötte és nem volt nála jobb passzblokkoló center a ligában, 2017 és 2019 között például összesen egy sacket és 11 nyomást engedett közel 3000 snapen. 2021-ben került a Cardinalshoz egy cserével, de már nem volt az a domináns erő, mint korábban, ráadásul egyre többet volt sérült, így jó eséllyel akkor sem lett volna maradása, ha nem vonul vissza.

A 33 éves játékos karrierje alatt 159 meccsen lépett pályára, 143-szor volt kezdő, háromszor lett Pro Bowler és egyszer All-Prónak is megválasztották.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!