Connect with us

Hír

A Colts, a Titans és a Chiefs is pass rusherrel erősített az éjjel

Három csapat is pass rushert szerzett az éjszaka folyamán, ráadásul mindegyikük korábban a 49ersben játszott. 

A Colts három évre maximum $27 millióért (ebből $11 millió garantált) igazolta le a 49erstől távozó Samson Ebukamot. Tavaly minden meccsen kezdő volt a csapatnál, bár azért sokat rotáltak a védőfalban, így 681 snapen kapott szerepet, ezeken 50-szer generált nyomást. Kifejezetten hasznos játékos volt a 49ersnél, kérdés hogy távozva abból a kiváló védőfalból és a remek DL-edző Kris Kocurektől, mennyire tudja fenntartani a játékát. Ő a Colts első külső igazolása egyébként, vélhetően a lejáró szerződésű Yannick Ngakoue helyét veszi majd át.

A csoporton belül maradva a Titans Arden Keyt igazolta le egy három éves $21 milliós szerződéssel, amiből $13 millió teljesen garantált és még három millió ösztönzőt tartalmaz. Key szintén a 49ersnél mentette meg karrierjét, de tavaly a Jaguarsnál is elég jól teljesített, 541 snapen 51 nyomást generált rájátszással együtt. A szélről is indulhat, de passzhelyzeteknél betolhatják középre is, ott is problémákat tud okozni. A Titansnél egyébként az új general manager Ron Charton ismeri őt a 49ersből, és vélhetően Bud Dupree helyét veszi majd át Harold Landry túloldalán.

A trendet folytatva a bajnok Chiefs is egy ex-49er pass rushert igazolt az éjjel, méghozzá Charles Omenihut két évre maximum $20 millióért (ebben már vannak ösztönzők, de pontos részletek még nem derültek ki). Ő tavaly a már fent említett Ebukammel volt rotációban a fal szélén, 659 snapen 62 nyomást generált 2022-ben. Nála is az a kérdés, hogy a 49ers kiváló helyzetétől távol mennyire tudja fenntartani a teljesítményét. A Chiefsnél Frank Clark helyét veszi majd át.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!