Connect with us

Hír

A Lionsnek és a Patriotsnak sem kell Lamar Jackson

Robert Kraft nemrég azt az infót kapta, hogy Lamar Jackson a Patriotsban akar játszani, de úgy tűnik, az érzés nem kölcsönös. Most a TheAthletic számolt be arról, hogy a New England nem érdeklődik Lamar Jackson iránt.

Bár elméletileg elképzelhető lett volna a Jackson-Patriots házasság, de nem meglepő, hogy a csapat nem akar top fizetést és rengeteg draft tőkét áldozni egy relatíve sérülékeny, speciális környezetet igénylő és feltehetően nagyon magas igényekkel rendelkező játékosra (még úgy sem, hogy Lamar Jackson jobb irányító Mac Jonesnál). Feltehetően hasonló okokból jelentette be a Lions főedzője, Dan Campbell is, hogy a csapatát nem érdekli LJ, és ha érkezik is új irányító Detroitba, az a draftról fog jönni.

Tovább rontja Jackson alkupozícióját, hogy a Colts tulajdonos Jim Irsay a legutóbbi nyilatkozatában azt emelte ki, hogy az idei év tökéletes arra, hogy a draftról szerezzen magának irányítót a csapat. Persze még bármi megtörténhet, de nagyon úgy tűnik, hogy Jacksonnak nem sok opciója van a Ravensön kívül.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!