Connect with us

Hír

A Lionsnek és a Patriotsnak sem kell Lamar Jackson

Robert Kraft nemrég azt az infót kapta, hogy Lamar Jackson a Patriotsban akar játszani, de úgy tűnik, az érzés nem kölcsönös. Most a TheAthletic számolt be arról, hogy a New England nem érdeklődik Lamar Jackson iránt.

Bár elméletileg elképzelhető lett volna a Jackson-Patriots házasság, de nem meglepő, hogy a csapat nem akar top fizetést és rengeteg draft tőkét áldozni egy relatíve sérülékeny, speciális környezetet igénylő és feltehetően nagyon magas igényekkel rendelkező játékosra (még úgy sem, hogy Lamar Jackson jobb irányító Mac Jonesnál). Feltehetően hasonló okokból jelentette be a Lions főedzője, Dan Campbell is, hogy a csapatát nem érdekli LJ, és ha érkezik is új irányító Detroitba, az a draftról fog jönni.

Tovább rontja Jackson alkupozícióját, hogy a Colts tulajdonos Jim Irsay a legutóbbi nyilatkozatában azt emelte ki, hogy az idei év tökéletes arra, hogy a draftról szerezzen magának irányítót a csapat. Persze még bármi megtörténhet, de nagyon úgy tűnik, hogy Jacksonnak nem sok opciója van a Ravensön kívül.

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
camillo 7777
2023-03-30 05:55

Elég kellemetlen helyzet ez LJ-nek.

Piiter
Piiter
2023-03-30 14:24

Az irányító helyzet semmit sem változott a 10-12 évvel ezelőttihez képest. Van pár klasszis, jelenleg burrow,allen,hörbi és mahómsz, talán majd Lawrence. Jó, Arod… Anno volt PM, Arod,bríz,big ben és tb. (Bocs,az ikon cutlert kifelejtettem,de ő külön kategória, ahogy trub és filc is 😁)Semmi extra, van 5 top,5 jó lenne ha nálunk volna,de ha nálunk van mégse olyan jó, meg a többi… Néha felbukkan 1-1 futkorászós qb,vick,rgIII, cam és most lamar,akik üde színfoltjai a ligának,de rövid életűek. Ehhez mérten kialakult egy “nem fizetek sokat,mert lehet holnap elvérzel szaladgálás közben” hozzáállás a csapatoknál. Nincs ezzel semmi gond,a szolgák majd megtanulnak ezzel együtt élni,mert a gazdák úgyis összefognak,mert nono… Azért mert volt egy ökör (browns) amelyik hajlandó volt fizetni, bár senki sem érti hogy miért, azért még a többi tulaj nem lesz hülye. Talán. Esetleg lamar is észhez tér,elhajtja a rokonságot és némi pénzért tart 1 ügynököt,aki szemtől pofába fölvilágosítja a valódi lehetőségekről. Amúgy dögöljön meg mindenki, most olvastam hogy pappné 6, igen 6 millió ajrót keres havonta a péesgénél . Az nettóban is megvan 4. Itt meg ciciznek évi 30 -40 milkákon.🤐😬 Dollároszban.

Antal Kovacs
Antal Kovacs
2023-03-30 12:29

“elképzelhető lett volna a Jackson-Patriots házasság, de nem meglepő, hogy a csapat nem akar top fizetést és rengeteg draft tőkét áldozni” – mondjuk az utóbbi 6-7 évben amúgy se nagyon húzott a Pats első körben, és ha igen, akkor se túl nagy impact-ú játékosokat, a későbbi körökben pedig tudnak még kincseket találni. Szóval nekik lehet, hogy még segítene is ha formálisan se kéne az első körrel foglalkozni és a következő 2 drafton az első napokra kapna a husky egy kis plusz időt agyalni a hátsó körökön, még ha nem is kell Lamar annyira…

Fetyke
Fetyke
2023-03-30 11:27

“…úgy tűnik, hogy Jacksonnak nem sok opciója van a Ravensön kívül.”

Figyelj a mesterre Lamar! A tag a barátod is lehet! :D

LG
LG
2023-03-30 08:32

Valóban kellemetlen helyzet.
-A Bears egyértelműen Fields mellett voksolt az idei évre (ha nem válna be, akkor talán jövőre jöhetne QB, ami még érdekes is lehet LJ szempontjából: aláírja a taget és jövőre irány Chicago…)
-A Falcons nagyon Ridder mellett szónokol
-A Steelersbe nem fogják elengedni
-A Jetsnek ott van Rodgers
-A Texans QB-t húz
-A Raiders elvitte JimmyG-t
-A Lionsnak “nem kell”/QB-t húznak
-A Vikings soha nem fog megválni Cousinstól :P
-A Cowboysnál igaz, hogy megüresedett egy futó poszt, de ők max egy rossz szezon után fognak megválni Prescott-tól (szerinten nem fognak)
-A Panthers all-in-t mondott
-A Buccaneersnek nincs pénze (ja meg nekik már van egy QB a 2018-as draftról… :D )
-A Cardinalsnál is csak beugró kell pár meccsre

És ki maradt?
-A Commandersnél sincs igazi QB, és az 1/16-os cetli sem túl jó
-A Titans egy QB needy csapatnak tűnik

Úgysem fog elmenni. Vagy kiüli a szezont (de nem hiszem), vagy duzzogva letolja a szezont. És már meg is van a “Rodgers story 2.0” :D

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x