Connect with us

Hír

A Patriots nem, de a Bills, a Chiefs és a Ravens szeretné megszerezni DeAndre Hopkinst

Még mindig DeAndre Hopkins elcserélésének lehetősége az egyik legfelkapottabb téma NFL-körökben, hiszen a Cardinals szinte biztosan továbbad a sztárelkapón, a kérdés csak az, hogy kinek és mennyiért. Eredetileg az arizonaiak egy második körös picket és még valami más értéket kértek Hopkinsért, azonban a ligában úgy néz ki, hogy közel sem akarnak ennyit fizetni, és úgy tekintenek a dologra, hogy a Cardinals elkeseredett és csak le szeretné passzolni a fizetését – így pedig Jeff Howe információi szerint közelebb lehet az érték ahhoz, amit a Texans kapott Brandin Cooksért (egy 5. és egy 6. körös pick).

A kérőkre áttérve Howe azt is hozzáteszi, hogy a Patriots nem tervezi megszerezni Hopkinst, hacsak nem lesz nagy változás a jelenlegi helyzetben. Mindeközben a korábbi játékos Adam Pacman Jones a Pat McAfee Show-ban arról beszélt forrásaira hivatkozva, hogy felpezsgett az elkapó trade piaca és öt csapat versenyez érte. Ő megemlítette a New England-ieket is, tehát velük kapcsolatban megosztó infók érkeztek, de rajtuk kívül az ex-cornerback állítása szerint a Bills, a Chiefs, a Ravens és a Falcons szeretné még megszerezni az elkapót. Jones egyébként a Bills vagy a Ravens felé húz jelenleg, ha tippelnie kéne.

A nyáron 31 éves Hopkins a következő két évben $34,4 milliót keresne, ami egy ilyen kaliberű játékosnak egyáltalán nem sok, és a játékstílusából adódóan valószínűleg kevésbé öregszik majd rosszul, mint sebesebb léptű társai, ahol a 30 éves kort átlépve azért jellemzőbb szokott lenni egy visszaesés. A Cardinalsban tavaly 9 meccsen 717 yardot szerzett egyébként eltiltását követően.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x