Connect with us

Hír

A Patriots visszaigazolta Jabrill Peppers, új long snaper rekord született

A Patriots visszaigazolta Jabrill Pepperst. A korábbi első körös safety új szerződéséről egyelőre csak annyit tudni, hogy két évre szól, de tekintve, hogy tavaly is csak 2 millió dollárt kapott, így jó eséllyel ez most sem lesz sokkal több. 2022-ben egyébként 17 meccsen lépett pályára és ötször volt kezdő.

A Vikings megtartotta Andrew DePaolát három évre 4,025 millió dollárért. Ebből 2,265 millió dollár garantált, ami a legtöbb valami, amit egy long snaper kapott! Emellett a rúgó Greg Joseph is visszatért egy 1 éves, szinte teljesen garantált szerződéssel.


A Cardinals visszaigazolta a guard Will Hernandezt. A Giants korábbi második körös játékosa 2 év alatt 9 millió dollárt kereshet, írja Ian Rapoport.


A Bucs visszaigazolja a guard Aaron Stinnie-t. A játékos egy év alatt 2,5 millió dollárt kereshet majd és akár a kezdőért is lehet esélyek küzdeni.


A Raiders leigazolta Robert Spillane-t. A linebacker két év alatt maximum 9 millió dollárt kereshet, amiből 4 millió dollár garantált. Az árából is látszik, hogy nem egy jó játékos, de rotációban elfér. Emellett a csapat egy évre leigazolta a fullback Jakob Johnsont.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!