Connect with us

Hír

A piac legjobb tight endjével és egy futóval erősíti támadósorát a Texans

A Texans skill személyzete nem nézett ki túl jól, úgyhogy mindenképp erősíteni kellett, hogy egy kicsit könnyebb dolga legyen az 1/2-es irányítónak. Így a csapat most leigazolta a piac legjobb tight endjét Dalton Schultz személyében, aki egy évre maximum $9 millióért írt alá – írja Tom Pelissero. Hogy ebből mennyi az ösztönzők nélküli rész, az egyelőre kérdéses, a Patriotsnál Mike Gesicki hasonló “maximum” érték mellett mindössze $4,5 milliót kap ténylegesen.

A Cowboystól távozó Schultz még csak 27 éves lesz a nyáron, és ha nem is egy sztár, de egy átlagon felüli tight end, aki messze-messze a csapat legjobb embere lesz a poszton (persze Brevin Jordan és Teagan Quitoriano mellett nem nehéz), és a passzjátékban is talán a legveszélyesebb játékos lesz. Az elkapósort Robert Woods, Nico Collins, John Metchie, Noah Brown és Amari Rodgers alkotja.

Schultz mellett futót is igazolt a csapat, Devin Singletary érkezik a Billsből egy évre maximum $3,75 millióért – írja Adam Schefter. A másodéves Dameon Pierce a Texans kezdője, de mellé jó lesz Singletary váltásnak.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!