Connect with us

Hír

A Rams kivágja Leonard Floydot, ha nem sikerül elcserélni

A Rams tényleg megnyomta a újraindítás gombot, ugyanis Bobby Wagner menesztése és Allen Robinson (illetve Jalen Ramsey) várható elcserélése mellett Leonard Floyd napjai is meg vannak számlálva, írja Adam Schefter. A csapat első körben megpróbálja elcserélni a pass rushert, de ha ez nem sikerül, akkor jön a kivágás.

Floyd 2016-ban a Bears 1/9-eseként került a ligába, és bár nem volt óriási bust, de nem is szolgálta meg a rá áldozott magas cetlit. A Ramshez 2020-ban került, ahol az Aaron Donald-hatásnak köszönhetően 10,5 sacket szerzett, a csapat menedzsmentje pedig ettől megrészegülve adott neki egy 4 éves, 64 millió dolláros szerződést.

A játéka nem esett vissza a következő két évben, egy erős közepes szintet hozott, de soha nem ért fel az évi 16 millió dolláros fizetéséhez. Idén ráadásul 22 millió dolláros cap hitje van, ami a negyedik legmagasabb a csapatban – a kivágásával 3 millió dollárt spórolhatna meg a Rams, egy június utáni könyveléssel viszont 15,5 millió dollár szabadulna fel 2023-ra (ellenben jövőre keletkezne utána 12,5 millió dollárnyi halott pénz).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!