Connect with us

Hír

A Ravens kivágta Calais Campbellt, visszaigazolta cornerét a Patriots

A Seahawks ki fogja vágni a DT Shelby Harrist, akit tavaly a Russell Wilson csere során szereztek meg a Broncostól. A védő tavaly 591 snapen lépett pályára, teljesen rendben volt a játéka, de a csapatnál többre értékelik azt a 9 millió dollárt, amit a menesztésével szerezhetnek.

A Patriots megtartja a remek corner Jonathan Jonest. A szerződés pontos részletei egyelőre nem ismertek, de egy 2 éves szerződésről van szó


A Bears leigazolta TJ Edwardsot. A linebacker tavaly elit játékot nyújtott az Eaglesben (vékonyabb és ezáltal atletikusabb lett, így pedig egy teljesen jó belső linebacker vált belőle), ehhez képest 3 évre csak 19,5 millió dollárért írt alá Chicagóba, amiből 12 millió dollár garantált.


Elcserélné Shaq Masont a Buccaneers. A guard tavaly nagyon olcsón érkezett a Patriotstól, nem is játszott rosszul, de a nehéz anyagi helyzetben lévő csapat most mégis szabadulna tőle, egy cserével ugyanis $9,6 milliót lehetne megspórolni.


A Ravens kivágta Calais Camobellt. A veterán, még mindig jó játékra képes védőfalemberen 7 millió dollárt spórol a csapat.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x