Connect with us

Szabadügynök

A tampering időszak legnagyobb tanulságai

Az új ligaév és ezzel együtt a szabadügynök-piac hivatalosan csak ma este 21 órakor nyit meg, ehhez képest a nagyobb nevű elérhető játékosok nagy részét már le is vadászták a csapatok, szóval valójában közelebb vagyunk a piaci hajtás végéhez, mint a kezdetéhez. És ha már ennyi minden történt, nézzük miket tanultunk ebben a két napban. 

Nagyon fárasztó már a Rodgers saga

Nem feltétlen új tanulság ez, mert már egy ideje ezt érezzük, de most tetőfokára hágott a frusztrációnk az egész Rodgers helyzettel kapcsolatban. Gyakorlatilag mindenki tudja, hogy a Jetsben folytatja a pályafutását, mégsem lett még csak félhivatalos sem a dolog, és húzzák-halasztják az egészet. Hogy ennek mi értelme van, fogalmam sincs. Valószínűleg Rodgers szereti a médiafelhajtást, vagy egyszerűen csak trollkodik a Packersszel és a Jetsszel, meg úgy az egész világgal. Más magyarázatom nincs, azt egész egyszerűen nem tudom elhinni, hogy eddig nem tudott dönteni és a legutolsó pillanatra hagyja az egészet. És azt is nehezen, hogy a Jets és a Packers még mindig nem tudott megegyezni akár a fizetéséről, akár a trade kompenzációról. Én reménykedek, hogy ma pontot tehetünk a végére, de ki tudja?

Sean Payton nem hagyja Wilsont főzni

Tavaly a Broncosnál gyakorlatilag Russell Wilson volt az úr. Egyértelműen a főedző Nathaniel Hackett fölött állt, köré szerveztek mindent, amit csak lehetett, az ő igényei szerint történtek a dolgok. Ez az út nagyon mellé ment, és Wilson gyenge teljesítménye miatt elengedhetetlen volt, hogy jöjjön valaki, aki erősebb nála. Érkezett is, Sean Payton pedig gyorsan le is teszi a névjegyét, ahogy az várható volt. És a tetteivel megmondja Wilsonnak, hogy itt nem lesz főzőcskézés, hanem úgy támadunk majd, ahogy én akarom. Ebben pedig sok futás lesz.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

4 Comments

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!