Connect with us

Hír

A Titans árulja Derrick Henryt

Sokan gondolkodtak azon, hogy a Titans vajon belekezd-e egyfajta újjáépítésbe a holtszezonban. Egy nagytakarítást már korábban elvégeztek, ma Bud Dupree-t is menesztették, Michael Silver pedig arról számolt be, hogy a csapat árulja a sztárfutó Derrick Henryt.

Henrynek idén egy $10,5 milliós alapfizetése van, ezt tényleges kifizetésben megspórolná a Titans, a sapkában pedig $6,3 milliót szabadítanának fel egy cserével. A 29 éves running back 2020-ban az Év Támadója volt, kétszer vezette a ligát futott yardokban, azonban a hatékonysága a támadófal gyengélkedésével tavaly visszaesett, csak 4,4 yardot átlagolt futásonként, ami két évvel korábbi önmagához képest egy egész yarddal kevesebb volt.

A Titans két éve még az AFC első kiemeltje volt, tavaly viszont elcserélték AJ Brownt, majd a rájátszásba sem jutottak be. General manager poszton is változtattak, de a főedző Mike Vrabel tűnik valójában a főnöknek. Ha Henryt áruba bocsátják, akkor egyébként azon is elgondolkodhatnak, hogy az irányító Ryan Tannehilltől is megváljanak.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!