Connect with us

Hír

A Titans árulja Derrick Henryt

Sokan gondolkodtak azon, hogy a Titans vajon belekezd-e egyfajta újjáépítésbe a holtszezonban. Egy nagytakarítást már korábban elvégeztek, ma Bud Dupree-t is menesztették, Michael Silver pedig arról számolt be, hogy a csapat árulja a sztárfutó Derrick Henryt.

Henrynek idén egy $10,5 milliós alapfizetése van, ezt tényleges kifizetésben megspórolná a Titans, a sapkában pedig $6,3 milliót szabadítanának fel egy cserével. A 29 éves running back 2020-ban az Év Támadója volt, kétszer vezette a ligát futott yardokban, azonban a hatékonysága a támadófal gyengélkedésével tavaly visszaesett, csak 4,4 yardot átlagolt futásonként, ami két évvel korábbi önmagához képest egy egész yarddal kevesebb volt.

A Titans két éve még az AFC első kiemeltje volt, tavaly viszont elcserélték AJ Brownt, majd a rájátszásba sem jutottak be. General manager poszton is változtattak, de a főedző Mike Vrabel tűnik valójában a főnöknek. Ha Henryt áruba bocsátják, akkor egyébként azon is elgondolkodhatnak, hogy az irányító Ryan Tannehilltől is megváljanak.

8 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bjeela
bjeela
1 year ago

Namost képzeljük el Henryt a 49ers-ben, a Hollóknál, a Billsnél vagy a Rozmárnál. Jujj!

Fetyke
Fetyke
Reply to  bjeela
1 year ago

Szerintem a Dallasba jobban illene…

bjeela
bjeela
Reply to  Fetyke
1 year ago

Akkor már inkább a Seahawks, ott garantált a sok futás.

camillo 7777
Reply to  Fetyke
1 year ago

Fujj 😂

Zoard
Zoard
1 year ago

ÉS egyébként mi a terve a Titásznak? Nem kell futó, majd lesz valami..nem kell Tanehill se, majd lesz valami…divízió alja , azaz 2024-ben magasan húzunk?

13enny
13enny
1 year ago

Eagles futót keres 😏

katonadani
Reply to  13enny
1 year ago

amellett, hogy NEM, meg hogy Roseman nem költ futóra, a neki kellő rendszer gyakorlatilag a legtávolabb van attól amit az eagles futtat.

Piiter
Piiter
1 year ago

Ha elment aj, nyilván jobban készültek a futásra, szerintem. Ez indokolja talán a visszaesést.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x