Connect with us

Hír

A Vikings kivágta Adam Thielent, a Dolphins és mások is spóroltak ma

Amit már valószínűsíteni lehetett, most hivatalossá vált: a Vikings kivágta Adam Thielent, miután nem sikerült megegyezni egy fizetéscsökkentésről – jelentette be a csapat. A korábbi draftolatlan elkapónak $20 milliós cap hitje lett volna, ami nem volt tartható, hiszen 33 éves korára azért megkopott már a játéka. A Vikings $6,4 milliót spórol egyébként a lépéssel.


Mindeközben a Miami Dolphins elég nagyot spórolt ma, ugyanis átalakították az elkapó Tyreek Hill és a left tackle Terron Armstead szerződését is, amivel összesen közel 30 milliót szabadítottak fel a fizetési sapkában – így már van effektív $21 milliójuk költekezni. Ilyen átalakítást egyébként úgy lehet csinálni, hogy az alapfizetésüket aláírási bónusszá alakítják és a szabályok értelmében elosztják maximum öt évre a sapkában.

Ugyanígy tett egyébként a Cardinals is a tackle DJ Humphriesszal ($5,33 millió spórolás), illetve az Eagles is a rúgó Jake Elliottal ($2,49 millió spórolás). A Ravens pedig rávette a védőfalember Michael Pierce-t egy $2 milliós fizetéscsökkentésre, amit ösztönzők formájában visszakaphat.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x