Connect with us

Hír

Austin Hooper a Raidersé, visszaigazolta védőjét a Patriots

A Patriots visszaigazolta a DB Jalen Millst – hat nappal azt követően, hogy kivágta. A 29 éves cornerback az elmúlt két évet New Englandben töltötte, tavaly 10 meccsen volt kezdő, bár nem teljesített különösebben jól. A menesztésével 5 millió dollárt szabadított fel a csapat, így most jó eséllyel ennél lényegesen kevesebbért sikerült visszaigazolni. Egyes hírek szerint lehet, hogy safetyt fog játszani.

A Browns visszaigazolta Anthony Walkert. A linebacker az elmúlt két évet Clevelandben töltötte, de tavaly egy sérülés miatt csak 120 snapen volt a pályán. Egészségesen egy korrekt, átlagon felüli szintet képvisel, így jó lépés volt a szerződtetése.


Tovább gyűjti a linebackereket a Texans, a csapat ugyanis leigazolta a főleg futás ellen kiváló Denzel Perrymant. A 30 éves védő az elmúlt két idényben a Raiderst erősítette, 2021-ben Pro Bowler lett, miután 154 tackle-t, öt negatív yardos szerelést és egy fumble-t jegyzett.


A Raiders két relatíve nagyobb nevet is leigazolt tegnap. Egyrészt érkezett a Rams korábbi harmadik körös cornere, David Long, illetve a Falcons korábbi harmadik körös tight endje, Austin Hooper. Kettőjük közül utóbbinak lehet nagyobb szerepe a csapatban, 2018-ban és 2019-ben Pro Bowler volt és még mindig képes egy korrekt teljesítményre.


A Vikings két évvel meghosszabbította a fullback CJ Ham szerződését. A támadó tavaly 86 yardot szerzett 10 elkapásból és négy futásból volt még hét yardja, mindezekből pedig kilenc first downt szerzett.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x