Connect with us

Hír

BREAKING: A Cowboys kivágja Zeke Elliottot!

Hiába a rengeteg pozitív nyilatkozat, végül a Cowboys menedzsmentje is belátta, hogy Zeke Elliottnak nincs jövője a csapatnál. A hírek szerint a csapat ennek megfelelően ki is vágja a korábbi 1/4-es futót, ráadásul post-june könyveléssel, így az idei évre 10,9 millió dollárt spórol a csapat 5,82 millió dollárnyi halott pénz mellett (igaz, ez az összeg csak júniustól lesz elérhető, illetve jövőre is marad a futó után 6,04 millió dollár DM).

Korábban voltak riportok arról, hogy Elliott fizetéscsökkentésre is hajlandó lenne azért, hogy maradhasson Dallasban. A szerződése szerint idén 10,9 millió dollárt kereshetett volna, ebből viszont úgy tűnik, hogy nem volt hajlandó annyit engedni, amennyit a Cowboys elfogadhatónak tartott.

A még mindig csak 27 éves futó karrierje első négy idényében 5405 yardot és 40 TD szerzett a földön mindössze 56 meccsen, illetve 1619 elkapott yard és nyolc elkapott TD került a neve mellé (125 total yard/találkozó). Az elmúlt három évben viszont sokat esett a játéka, 47 mérkőzésen mindössze 2857 yardot szerzett a földön és 717-et a levegőben (76 total yard/meccs), így vélhetően nem lesz jó piaca.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!