Connect with us

Hír

BREAKING: A Panthers megszerezte az 1/1-es picket!

Óriási üzletet hozott össze a Bears és a Panthers: a Carolina két első- és két második körös pickért, plusz az elkapó DJ Moore-ért cserébe megszerezte a Chicagótól az 1/1-es picket!

A teljes ellenérték úgy néz ki, hogy a Panthers adja az idei 1/9-es és 2/61-es cetlijét (utóbbit a 49erstől kapta Christian McCaffrey-ért), egy 2024-es első körös választási jogot, egy 2025-ös második körös picket, valamit a sztárelkapó DJ Moore-t. Utóbbi elcserélésével a Panthers 5 millió dollárt szabadított fel a fizetési plafonból 14,6 millió dollárnyi halott pénz mellett, a Bearsnél pedig 20-16-16 milliót fog keresni a következő három évben.

Az első hírek és a fogadóirodák szerint egyébként CJ Stroud tűnik az 1/1 favoritjának jelen pillanatban. A Panthersnek egyébként még így is van egy második körös pickje idén (ráadásul a sajátja). Ellenben a skill sora nagyon gyenge jelenleg, úgyhogy van tennivaló, hogy az újoncnak könnyebb dolga legyen.

A Bears pedig óriásit szakított azzal, hogy végül megszerezte az 1/1-et a Texans segítségének köszönhetően. Szereztek egy egyértelmű első számú elkapót, jövőre és két év múlva is betáraztak plusz egy-egy magas pickkel, amit akár a csapat építésére használhatnak, akár egy új irányítóra, ha Justin Fields nem fejlődne tovább.

7 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Chicago Medvek Bajnok Csapata
Chicago Medvek Bajnok Csapata
1 year ago

In Poles we trust!

Viktor Gál
Viktor Gál
1 year ago

Na bjeela, meggazdagodtatok, lesz pénz lóvéra. Gondolom, Te is Csepelről a Rózsadombra költözöl, a villára már letetted a foglalót.

JackEasterby
JackEasterby
1 year ago

A Panthersnek ezt muszáj volt meglépnie. Komoly az ellenérték, de inkább ez, mint 3 éven Bridgewater, Darnold és Mayfield. Annak fizetik most az árát, hogy 2020-ban egy biztos NT-t húztak és nem cseréltek fel a Herbert-Tua duó valamelyikéért.

Staten Island
Staten Island
1 year ago

David Tepper igazolta hírnevét. Nehezen hiszem el, hogy a system QB Stroudért mentek fel. Ha így lesz, akkor vicces lesz, hogy a Texans tkp. kapni fog egy Deshaun Watson lightot. Gondolom Reich szava lesz végül a döntő. A Bears meg innentől kezdve el nem baszhatja, itt az esély, meg lehet tudni Fields mire képes, mindent köré kell tenni. Az óriási húzás, hogy még Moore-t is sikerült neki elhozni, kárpótolva lett a kisded az elmúlt két év mellőzése után.

Bátor Aligátor
Bátor Aligátor
1 year ago

És azt sejtjük, hogy ki kell nekik ennyire?

Viktor Gál
Viktor Gál
1 year ago

A Panters nem lesz eleresztve draftcetlikkel, a Niners helyében bepróbálkoznék Horn-ért a jövő évi első körrel meg második napos pickkel. Nagyon kellene még egy jó CB ebbe a csapatba.

Sestertius
Sestertius
1 year ago

Úgy látszik a Bears tanult a 49 ers től, hogyan kell lehúzni QB hiányos csapatot
Szereztek 2 plusz picket és egy elit elkapót (ergo 3 picket amiből 1 fixen bevált)
A 9 en meg bőven hozhatnak CB t is, rushert, falembert.. tök jó helyen vannak

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x