Connect with us

Hír

BREAKING: A Panthers megszerezte az 1/1-es picket!

Óriási üzletet hozott össze a Bears és a Panthers: a Carolina két első- és két második körös pickért, plusz az elkapó DJ Moore-ért cserébe megszerezte a Chicagótól az 1/1-es picket!

A teljes ellenérték úgy néz ki, hogy a Panthers adja az idei 1/9-es és 2/61-es cetlijét (utóbbit a 49erstől kapta Christian McCaffrey-ért), egy 2024-es első körös választási jogot, egy 2025-ös második körös picket, valamit a sztárelkapó DJ Moore-t. Utóbbi elcserélésével a Panthers 5 millió dollárt szabadított fel a fizetési plafonból 14,6 millió dollárnyi halott pénz mellett, a Bearsnél pedig 20-16-16 milliót fog keresni a következő három évben.

Az első hírek és a fogadóirodák szerint egyébként CJ Stroud tűnik az 1/1 favoritjának jelen pillanatban. A Panthersnek egyébként még így is van egy második körös pickje idén (ráadásul a sajátja). Ellenben a skill sora nagyon gyenge jelenleg, úgyhogy van tennivaló, hogy az újoncnak könnyebb dolga legyen.

A Bears pedig óriásit szakított azzal, hogy végül megszerezte az 1/1-et a Texans segítségének köszönhetően. Szereztek egy egyértelmű első számú elkapót, jövőre és két év múlva is betáraztak plusz egy-egy magas pickkel, amit akár a csapat építésére használhatnak, akár egy új irányítóra, ha Justin Fields nem fejlődne tovább.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!