Connect with us

Hír

BREAKING: Lamar Jackson cserét kért!!

Újabb fordulatot vett a Lamar Jackson saga. Az irányító ugyanis Twitteren bejelentette, hogy március 2-án, tehát lassan egy hónapja cserét kért a Ravenstől, ugyanis érzése szerint nem értékelik eléggé.

A Ravens pár nappal később franchise taget tett rá, de nem exluzív fajtát, tehát bárki ajánlatot tehet Lamarnak, amit ha elfogad, és a Ravens nem matcheli, akkor két első körös pickért cserébe távozik. Azonban nem ez az egyetlen mód, ugyanis a Ravens egy más kompenzációt is letárgyalhat az adott csapattal és így is elcserélheti az irányítót, nem kell az úgynevezett offer sheettel bajlódni. Persze a gyakorlatban a csapatnak és Lamarnak ebben az esetben is meg kellene állapodnia egy új szerződésről.

Az időzítés érdekes egyébként, tehát hogy miért csak most állt elő ezzel Jackson. Mindenesetre épp a Tweet kirakása közben kezdett bele sajtótájékoztatójába John Harbaugh a tulajdonosi meetingen, úgyhogy gyorsan össze is gyűlt ott a média.

Tegyük persze hozzá, hogy elég sokszor előfordul szerződéses tárgyalásokkor, hogy cserét kérnek a játékosok és sokszor gyakorlatilag arról van szó, hogy fizessetek meg vagy cseréljetek el, de valami legyen.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!