Connect with us

Hír

BREAKING: Lamar Jackson nem-exkluzív taget kapott!!!

Ahogy várni lehetett, a Baltimore Ravens rárakta a franchise taget az irányító Lamar Jacksonra, még épp a határidő előtt –jelentette be a csapat. Az egyetlen kérdés az volt, hogy exkluzív vagy nem-exkluzív taget tesznek rá, a Ravens pedig végül úgy döntött, hogy az utóbbit választja, ami nagyon érdekes!

Ez egyrészt azt jelenti, hogy 32 millió dollárt fog keresni az idei évben, már amennyiben nem cserélik el és nem sikerül megegyezni egy hosszabb távú kontraktusról. Másrészt pedig azt, hogy szabadon tárgyalhat más csapatokkal és ha valaki ajánlatot tesz neki, akkor azt a Ravens matchelheti – de ha nem teszi, akkor két első kört kap az irányítóért.

A nem exkluzív tag elsőre furcsán hangzik, hiszen Lamar többet ér két első körnél, azonban a Ravens a jelek szerint úgy volt vele, hogy két évnyi tárgyalás után most ennek a terhét átadja valaki másnak, és ha Lamar megkapja, amit akar, akkor azt még mindig matchelhetik és megtarthatják, ha pedig nem akarják, akkor kapnak két első kört és végeztek az egész sztorival.

Ez nagyon érdekessé teszi a helyzetet, ugyanis van esély rá, hogy valaki (sőt, akár több csapat is) bejelentkezik egy teljesen garantált szerződéssel és elviszi Lamart Baltimore-ból.

Időtávot tekintve egyébként jövő szerdától lehet elkezdeni ajánlatot adni Lamar Jackson számára.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!