Connect with us

Hír

BREAKING: Orlando Brown a Bengalsban kötött ki!

A Bengals hozta a szerda éjszaka legnagyobb igazolását, ugyanis megszerezték a piac legjobb elérhető játékosát, a tackle Orlando Brownt – írja minden releváns forrás. Brown négy évre $64 millióért, tehát évi $16 millióért írt alá, ami jóval alacsonyabb, mint legtöbben várták. A Bengalstól furcsa módon viszont elég sok garantált tartalmat tettek a szerződésbe, a $31 milliós aláírási bónusz a valaha volt legnagyobb egy támadófalembernél, és az egész üzlet 68%-a teljesen garantált.

Érdekes, hogy épp a Bengals ruházott be rá abból a szempontból, hogy a Chiefs elleni meccseiken elsősorban őt pécézték ki a támadófalból és sikeresen használták ki a gyenge pontjait. Persze ettől függetlenül nagy erősítést jelent, hiszen ha nem is egy top tackle, de az eddigi Jonah Williamsnél sokkal jobb. Brown egyébként left tackle-t fog játszani, ami fontos volt számára, Williams pedig vélhetően átmegy a jobb oldalra, La’el Collins meg könnyen a kivágás sorsára juthat.

Brown eredetileg a Ravens harmadik köröse volt, majd elcserélték a Chiefshez, ahol tavaly a franchise tag alatt nyert gyűrűt. Jobb futásblokkoló, mint pass protector, de utóbbi aspektusban is korrekt szinten teljesít. Joe Burrow örülhet, a Bengalsnak pedig láthatóan fontos, hogy kevesebbet legyen nyomás alatt a franchise irányító.

8 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bjeela
bjeela
2023-03-16 06:54

Ezt a Chiefst szétszedik…

frankovics.andras
frankovics.andras
Reply to  bjeela
2023-03-16 08:51

Mondta tavaly a teljes AFC West… :D
Nyílván nem volt jó a támadófalba az igazolás, de Clark és Brown eleresztése jó irány. Meglátjuk!
De az tény, hogy a Bengals-al szemben eddig is nüanszok számítottak.

bjeela
bjeela
Reply to  frankovics.andras
2023-03-16 13:13

Jajaja, de azért erősen láccott a Chiefs-en, hogy Hill felettébb hiányzik onnan. Erre most azt a kevés elkapót is szétosztogattyák és a falat is lebontják. Nem tom, mit akarnak, de eddig ez nem túl bíztató rájuk nézve.

JackEasterby
JackEasterby
2023-03-16 10:45

A Chiefsnek elég drága mulatság volt érte tradelni, majd 2 év után FA-ként elengedni

playmaker90
playmaker90
Reply to  JackEasterby
2023-03-16 10:53

szerintem nem volt drága, kapták Brownt, egy 2. és egy 6.kört, és adtak egy 1/31-et, egy 3., 4. és egy 5.kört. 2 évig játszott náluk, nem érezték úgy hogy agyon kell fizetni így inkább elengedték. mindig jobb mintha azért hosszabbítottak volna vele mert jajj mennyit adtunk érte..

JackEasterby
JackEasterby
Reply to  playmaker90
2023-03-16 13:40

A 2 év a kevés és az, hogy a 2.évben már 16M-t kellett neki fizetni, majd ezek után ingyért távozik. Ami meg külön érdekes, hogy 16M-ért maradt volna, de inkább a kevésbé biztosabb Taylornak fizetnek 20M-t. Be kell látni, hogy a Chiefsnél a GM egy átlagos munkát ha végez. A SB contenderséghez az extrát a Mahomes-Reid-Jones-Kelce 4-es hozza.

frankovics.andras
frankovics.andras
Reply to  JackEasterby
2023-03-17 11:22

Igen, drága volt. Ahogy Edwards-H. is. De ha választani kell, inkább ez, mint egy Zeke-et túlfizetni.
Szerintem is lehetne jobb a GM, de ezek mellett viszont vannak jó megmozdulásai is.
Amíg Reid, Mahomes marad, addig a GM poszt is biztonságban.

Staten Island
Staten Island
2023-03-16 08:11

Ha már nem 20 millió, magas a garantált, nem tudom őket hibáztatni ezért.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x