Connect with us

Hír

BREAKING: Orlando Brown a Bengalsban kötött ki!

A Bengals hozta a szerda éjszaka legnagyobb igazolását, ugyanis megszerezték a piac legjobb elérhető játékosát, a tackle Orlando Brownt – írja minden releváns forrás. Brown négy évre $64 millióért, tehát évi $16 millióért írt alá, ami jóval alacsonyabb, mint legtöbben várták. A Bengalstól furcsa módon viszont elég sok garantált tartalmat tettek a szerződésbe, a $31 milliós aláírási bónusz a valaha volt legnagyobb egy támadófalembernél, és az egész üzlet 68%-a teljesen garantált.

Érdekes, hogy épp a Bengals ruházott be rá abból a szempontból, hogy a Chiefs elleni meccseiken elsősorban őt pécézték ki a támadófalból és sikeresen használták ki a gyenge pontjait. Persze ettől függetlenül nagy erősítést jelent, hiszen ha nem is egy top tackle, de az eddigi Jonah Williamsnél sokkal jobb. Brown egyébként left tackle-t fog játszani, ami fontos volt számára, Williams pedig vélhetően átmegy a jobb oldalra, La’el Collins meg könnyen a kivágás sorsára juthat.

Brown eredetileg a Ravens harmadik köröse volt, majd elcserélték a Chiefshez, ahol tavaly a franchise tag alatt nyert gyűrűt. Jobb futásblokkoló, mint pass protector, de utóbbi aspektusban is korrekt szinten teljesít. Joe Burrow örülhet, a Bengalsnak pedig láthatóan fontos, hogy kevesebbet legyen nyomás alatt a franchise irányító.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!