Connect with us

Hír

Derek Carr a Jets felé hajlik, a Raiders Jimmy Garoppolóra repülhet rá

Egyelőre még csend van az irányítópiacon, mindenki arra vár, mi lesz Aaron Rodgers sorsa Green Bay-ben. Állítólag a Jetsnél és a Raidersnél is a Packers sztárja van a lista élén, de ha nem jönne össze, akkor Jeremy Fowler információi szerint a Jets Derek Carral vigasztalódhat, ugyanis a QB a New York-iak felé hajlik jelenleg, míg Dan Graziano riportja szerint Las Vegasban Jimmy Garoppolo lehet a befutó (és olyan pletykák is vannak, hogy Josh McDaniels bepróbálkozhat Mac Jonesnál is, csak a Patriots várhatóan nem akarja eladni).

A Jets és a Carr között kölcsönös az érdeklődés, de minkét fél kivár és mérlegeli a lehetőségeit. Viszont Carrnak van mozgástere, és amennyiben tényleg hajlandó lenne elköteleződni a Jets mellett, akkor nem kizárt, hogy a saját kezébe vehetné a sorsát (Robert Saleh az egyik legutóbbi nyilatkozatában Matt Staffordhoz hasonlította és hasonló sikerekre számítana, mint amit a Lions korábbi 1/1-ese ért el a Ramsben).

A Raiders esetében nincsenek ennyire egyértelmű tendenciák. Rodgerst mindenkihez bedobják, de egyes riportok szerint nem akar Las Vegasba menni. Garoppolo viszont McDaniels korábbi játékosa volt, így a kapcsolat adott, nem is kerülne olyan sokba, így egy B-tervnek tökéletesen megfelelne.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!